28 / 03 / 2024

Başakşehir Merkez Çarşı'da cadde mağazaları 150 bin liraya!

Başakşehir Merkez Çarşı'da cadde mağazaları 150 bin liraya!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.



Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşımıyla inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı, metro, tramvay, havaray, hastaneler, okullar, resmi kurum alanları ve içinde hayvanat bahçesi barındıran 380 bin metrekarelik dev şehir parkı gibi yatırımlara komşu inşa ediliyor. Yapımı 2018 yılında tamamlanacak olan Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanların fırsat eşitliğini sağlamak için 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıktığını belirten Makro – Akyapı İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, dükkanların fiyatlarının Emlak Konut tarafından geliştirilen kampanya kapsamında 15 Temmuz sonrası ekonomiye can vermek için 150 bin liradan başladığını belirtti. 

1+0 daire fiyatından ucuz

750 bin kişinin yaşadığı Başakşehir’deki resmi kurum alanları ve merkez lokasyonda yer alacak donatılara komşu konumda inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanlar 33 metrekareden 1600 metrekareye kadar farklı büyüklülüklerde ve tamamı cadde dükkanı ve mağazası olarak inşa edilyor. Kat yükseklikleri 6 metreye kadar çıkan dükkanların belirlenen fiyatlarıyla 1+0 daire alınamayacağını belirten Mahmut Asmalı, “Kampanya şartlarıyla dükkanların başlangıç fiyatları biraraya gelince, tarihi bir fiyatla tarihi bir fırsat ortaya çıkıyor. Emlak Konut ile geliştirilen kampanya kapsamında biz fedakarlık yapmak adına fiyata yüzde 18 KDV’yi de dahil ettik. Emlak Konut da ödemeyi 10 yıla yaydı. Yani bu sayede ülkesinin yarınlarına güvenen vatandaşlarımıza aylık 875 TL taksitle, dükkan alma fırsatı sunduk” şeklinde konuştu. 

Ön şart ve sınırlama yok..

Kampanyaya katılım için Basaksehirmerkezcarsi.com üzerinden önbaşvuru yapılması gerektiğini belirten Mahmut Asmalı, “Bu projeden dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız 26 Ağustos’a kadar yapıp, 100 lira karşılığında açık artırma şartnamesini almaları gerekiyor. 28 Ağustos Pazar günü saat 12’deyse açık artırmada kendilerinin ya da noter üzerinden vekalet verdikleri, vekillerinin hazır bulunmaları gerekiyor” diyerek katılım için başka bir ön şart aranmadığını belirtti.


Orta gelirliye yatırım fırsatı

Asmalı sözlerini şöyle sürdürdü, “Öncelikli hedefimiz böylesine bir fırsat kapmayasında hak ve eşitlik sağlanması adına dileyen herkesin dilediği fiyattan yatırımını yapabilmesine imkan tanımak. Eşe dosta veya referansa bağlı değil, gerçek vatandaşların Emlak Konut’un himaye ve denetiminde şeffaf bir satışla bu fırsattan eşitçe yararlanabilmesi adına açık artırma yapıyoruz. Bu fiyatlar ve ödeme koşullarıyla özellikle orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın yarınlarına yatırım yapabilmesi adına tarihi bir şans oluşturduğumuzu düşünüyoruz”


Başakşehir Merkez Çarşı, özel hastane, botanik şehir parkı ve İkitelli Entegre Sağlık Kampusü yolu, tramvay durağı, meydan ve resmi kurum alanlarının bulunduğu 7 gün 24 saat yaşayacak bir yaya ve araç trafiğine sahip bir konumda inşa ediliyor. Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşımı Modeli ile inşa edilen projenin Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.


Web: http://basaksehirmerkezcarsi.com/



Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor. Fiyatların bir fırsat olduğunu söyleyen Makro – Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanların çıkış fiyatını darbe girişimi sonrası ekonomiye destek vermek için aşağı çektiklerini ifade etti.


Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşımıyla inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı, metro, tramvay, havaray, hastaneler, okullar, resmi kurum alanları ve içinde hayvanat bahçesi barındıran 380 bin metrekarelik dev şehir parkı gibi yatırımlara komşu inşa ediliyor. Yapımı 2018 yılında tamamlanacak olan Başakşehir Merkez Çarşı'daki dükkanların fırsat eşitliğini sağlamak için 28 Ağustos'ta açık artırmaya çıktığını belirten Makro – Akyapı İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, dükkanların fiyatlarının Emlak Konut tarafından geliştirilen kampanya kapsamında 15 Temmuz sonrası ekonomiye can vermek için 150 bin liradan başladığını belirtti.


1+0 DAİRE FİYATINDAN UCUZ


750 bin kişinin yaşadığı Başakşehir'deki resmi kurum alanları ve merkez lokasyonda yer alacak donatılara komşu konumda inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı'daki dükkanlar 33 metrekareden 1600 metrekareye kadar farklı büyüklülüklerde ve tamamı cadde dükkanı ve mağazası olarak inşa edilyor. Kat yükseklikleri 6 metreye kadar çıkan dükkanların belirlenen fiyatlarıyla 1+0 daire alınamayacağını belirten Mahmut Asmalı, "Kampanya şartlarıyla dükkanların başlangıç fiyatları biraraya gelince, tarihi bir fiyatla tarihi bir fırsat ortaya çıkıyor. Emlak Konut ile geliştirilen kampanya kapsamında biz fedakarlık yapmak adına fiyata yüzde 18 KDV'yi de dahil ettik. Emlak Konut da ödemeyi 10 yıla yaydı. Yani bu sayede ülkesinin yarınlarına güvenen vatandaşlarımıza aylık 875 TL taksitle, dükkan alma fırsatı sunduk" şeklinde konuştu.




ÖN ŞART VE SINIRLAMA YOK


Kampanyaya katılım için Basaksehirmerkezcarsi.com üzerinden önbaşvuru yapılması gerektiğini belirten Mahmut Asmalı, "Bu projeden dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız 26 Ağustos'a kadar yapıp, 100 lira karşılığında açık artırma şartnamesini almaları gerekiyor. 28 Ağustos Pazar günü saat 12'deyse açık artırmada kendilerinin ya da noter üzerinden vekalet verdikleri, vekillerinin hazır bulunmaları gerekiyor" diyerek katılım için başka bir ön şart aranmadığını belirtti.


ORTA GELİRLİYE YATIRIM FIRSATI


Asmalı sözlerini şöyle sürdürdü, "Öncelikli hedefimiz böylesine bir fırsat kapmayasında hak ve eşitlik sağlanması adına dileyen herkesin dilediği fiyattan yatırımını yapabilmesine imkan tanımak. Eşe dosta veya referansa bağlı değil, gerçek vatandaşların Emlak Konut'un himaye ve denetiminde şeffaf bir satışla bu fırsattan eşitçe yararlanabilmesi adına açık artırma yapıyoruz. Bu fiyatlar ve ödeme koşullarıyla özellikle orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın yarınlarına yatırım yapabilmesi adına tarihi bir şans oluşturduğumuzu düşünüyoruz"


Başakşehir Merkez Çarşı, özel hastane, botanik şehir parkı ve İkitelli Entegre Sağlık Kampusü yolu, tramvay durağı, meydan ve resmi kurum alanlarının bulunduğu 7 gün 24 saat yaşayacak bir yaya ve araç trafiğine sahip bir konumda inşa ediliyor. Makro – Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşımı Modeli ile inşa edilen projenin Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


Sabah


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


İstanbul’da, Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.


Fiyatların ‘büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Makro Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanların çıkış fiyatını darbe girişimi sonrası ekonomiye destek vermek için aşağı çektiklerini ifade etti. Yapımı 2018 yılında tamamlanacak olan Başakşehir Merkez Çarşı’daki dükkanların fiyatına yüzde 18 KDV dahil edilecek. Ödeme ise 10 yıla yayıldı. 


Milliyet




Geri Dön