26 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark nerede?

Başakşehir Nidapark nerede?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir'de 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde yükselen projede konut ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Başakşehir Nidapark nerede?



Teslimlerin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanan  Nidapark Başakşehir  Residence fiyatları 511 bin TL'den başlıyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. 


"Başakşehir Nidapark nerede?" sorusuna İstanbul'un Avrupa Yakası Başakşehir ilçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi'nde yanıtını verebiliriz. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir Konutları otopark, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, hamam, çok amaçlı salon, yüzme havuzları gibi sosyal olanaklara sahip.  


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nidapark Rezidans'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım için 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Proje 24 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Nidapark Evleri'nda dairelerin alanları 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Proje 348 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Başakşehir Nidapark nerede?

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Nidapark satış ofisi iletişim

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön