24 / 04 / 2024

Başakşehir Olimpa Park Plus ne zaman teslim

Başakşehir Olimpa Park Plus ne zaman teslim

Firma: Fuzul Grup

Proje: Olimpa Park Plus

Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir Olimpa Park Plus ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Nisan ayı deniliyor. Proje toplamda 124 adet daireden meydana geliyor...



Dairelerin satış sürecine başlanan Başakşehir  Olimpa Park Plus  ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. 


Olimpa Park Başakşehir projesinin sosyal donatı alanları arasında; kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, buhar odası, Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


İçerisinde toplam 124 adet dairenin bulunduğu Başakşehir Olimpa Park Plus ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Konut alanlarının 135 metrekareden başlayarak değiştiği Olimpa Park Plus Başakşehir projesi, Olimpa Park projesinin ikinci etabı olarak yaşama geçiriliyor. Proje,  Fuzul Grup  imzası taşıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Başakşehir Olimpa Park Plus ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Nisan ayında cevabı veriliyor. 


Başakşehir Olimpa Park fiyatları!

3 oda 1 salon daireler 525 bin TL ile 620 bin TL,

4 oda 1 salon daireler 786 bin TL ile 900 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Başakşehir Olimpa Park telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: www.olimpapark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön