18 / 04 / 2024

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.



Fuzul Yapı’nın referans projelerinden olan Olimpa Park Plus’ta daireler hemen teslim ediliyor; her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor. 


Konut sahiplerine sunduğu yüksek standartlı yaşam imkanları ile öne çıkan Olimpa Park Plus’ta, kalan son daireler için avantajlı ödeme fırsatları devam ediyor. Özellikle ailelerin tercih ettiği, hemen teslim 3+1 ve 4+1 geniş dairelerin ödeme koşulları her bütçeye göre planlanabiliyor. Olimpa Park Plus’ta yeni bir yaşamın kapıları yüzde 30 peşinat, 36 ay boyunca 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade seçenekleri ile açılıyor.


Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı gibi mega projelerin odağında ve Başakşehir’in merkezinde yer alan Olimpa Park Plus sosyal imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Olimpa AVM’nin karşısında, ilk ve orta öğretim kurumlarına yürüme mesafesinde bulunan Olimpa Park Plus özel peyzajlı bahçe duvarları ile güvenliği üst düzeyde tutuyor. Proje içinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, fitness center, sauna ve kafeterya da bulunuyor. 


Web: http://www.olimpapark.com/




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Fuzul Yapı'nın Başakşehir'deki projesi Olimpa Park Plus'ta daireler hemen teslim ediliyor. Farklı ödeme planlarının sunulduğu projede yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar vade ile konut almak mümkün.


Posta


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Fuzul Yapı’nın referans projelerinden olan Olimpa Park Plus’ta daireler hemen teslim ediliyor;her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor. 


Konut sahiplerine sunduğu yüksek standartlı yaşam imkanları ile öne çıkanOlimpa Park Plus’ta, kalan son daireler için avantajlı ödeme fırsatları devam ediyor. Özellikle ailelerin tercih ettiği, hemen teslim 3+1 ve 4+1 geniş dairelerin ödeme koşulları her bütçeye göre planlanabiliyor. Olimpa Park Plus’ta yeni bir yaşamın kapıları yüzde 30 peşinat, 36 ay boyunca 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade seçenekleri ile açılıyor.


Milliyet 


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Başakşehir'de hayata geçirilen Olimpa Park'ın yeni etabı Olimpa Park Plus’ta yeni kampanyaya göre faizsiz vadelendirme uygulanıyor


Fuzul Yapı’nın Başakşehir projesi Olimpa Park’ın yeni etabı Olimpa Park Plus’ta, hemen teslim daireler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar vade seçenekleriyle satışa çıkarıldı. 8.000 metrekare arsa üzerine kurulu olan Olimpa Park Plus, 124 konut ve 26 adet mağazadan oluşuyor. 3+1 dairelerin 134.5 - 138.5 metrekare arasında, 4+1 dairelerin 195 - 196 metrekare arasında olan projede kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna ve kafeterya gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Habertürk




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başakşehir'in hızla değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alan Olimpa Park Plus'ta hareketli günler yaşanıyor.


Dairelerin hemen teslim edildiği projede, son daireler için birbirinden avantajlı teklifler sunuluyor.


Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir'in merkezinde yaşamaya davet ediyor.


Yaşamın fırsatlarla başladığı, Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı gibi dev projelerin odağında yer alan, satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede fiyat avantajlarının yanında birçok sosyal avantaj da bir arada!


Yeni Şafak


Geri Dön