25 / 04 / 2024

Başakşehir Şelale Villalarında satılık konut! İcradan!

Başakşehir Şelale Villalarında satılık konut! İcradan!

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü Başakşehirdeki Şelale Villalarında bir villayı icradan satışa çıkardığını açıkladı. Villanın tahmini fiyatının 800 bin TL olduğu belirtildi



Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü Başakşehirdeki Şelale Villalarında bir villayı icradan satışa çıkardığını açıkladı. Villanın tahmini fiyatının 800 bin TL olduğu belirtildi.

Satışın detayları şöyle:

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü
Bir borçtan dolayı (İPOTEKLİ) bulunan ve aşağıda tapu kaydı, kıymeti, evfası, satış gün ve saaS ve önemli özellikleri ile satış şartlan belirtileri taşınmaz, müdürlüğümüzce açık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.
1-SAT«AKTAŞINMAZINTAPU KAYDI: istanbul Başakşehir İlçesi, Hoşdere Matı, 244 ada, 1 parsel, 455/10000 arsa paylı, B Tipi blok, 21 bağımsız bölüm no'lu villa.
2- TAPU KAYDINDA VARSA MÜKELLEFtYETLER VE BEYANLAR HANESİ: Taşınmazların tapu kaydında THalk Bankası A.Ş. lebine ipotek ve satışa arz şerhi ile muhtelif hacizler mevcuttur. Beyanlar hanesinde "Yönetim planı 02/07/2004, eklenti bilgilerinde "G41-G42 Garaj" mevcuttur.
3- TAŞINMAZIN İMAR DURUMU: Başakşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdüriüğü'nün 18.05.2010 tarih ve 12272 sayılı imar durum yazısında söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli, 18.06.2003 onay tarihli Bahçeşehir Sıvat-Yeşiltepe Mevkii, Dereköy Çiği Mevkii Revizyon Uygulama imar Planı Kapsamında tonut alanında kalmakta olup, Blok-Nizjun, E: 1.50 olmak üzere plan notu ve yönetmelik şartlarında yapılaşmaya haizdir denilmiştir.
4- HALİHAZIR DURUMU VE EVSAFI: Satışa konu taşınmaz Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Meltem Sokakta, tapunun 244 ada, 1 parsel numarasında kayıtlı 14.086,06 m2 miktarlı arsa dahilinde yer alan Meltem Sokaktan 14 dış kapı numarası alan Şelale Villa 63 not 455/10000 arsa paylı (B Tipi 21 bağımsız bölüm numaralı) villanın tamamı niteliğindedir. Taşınmaz mesai saatlerinde görülemediğinden aynı prof dahilinde yer alan emsal taşınmazlar ile proje örnekleri tetkik edilmiş olup, söz konusu villa; Meltem sokaktan bakışa göre arazi kot farkından dolay bahçe kotunda yet alan bodrum kat, zemin kat ve 1 kattan müteşekkil, BA.K. tarzda, ikiz nizamda, 2. sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa e* miş olup, bahçe kotunda yer alan bodrum katın salon, makine dairesi, wc mahalleri, zemin katında salon, mutfak «-Lavabo mahalleri, 1. katıra ise oturma bölümü, 3 oda, banyo, vrc mahallerinden ibaret projesi üzerinden alınan ölçüleri itibariyle 282 m2 alana sahip, elektrik, sıhhi tesisi


4711 Talimat
'İPOTEKLİ) bulunan ve aşağıda tapu kaydı, kıymeti, evfası, sat; gün ve saati ve önemli özellikleri ile sat; şarttan belirtilen
müzce açık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.
ŞMMAZINTAPU KAYDI: İstanbul, Başakşetıir İlçesi, Hoşdere Malı., 244 ada, 1 parsel, 455/10000 arsa paylı, B Tipi blok,
Krlu villa.
M VARSA MÜKELLEFİYETLER VE BEYANLAR HANESİ: Taşınmazlann tapu kaydında THalk Bankası A.ş. lebine ipotek ve
tüt* hacizler mevcuttur. Beyanlar hanesinde 'Yönetim planı 02/07/2004, eklenti bilgilerinde "G41-G42 Garaj" mevcuttur.
HAR DURUMU: Başakşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdiiriüğü'nün 18.05.2010 tarih ve 12272 sayılı imar
: cnusu taşınmaz 1/1000 ölçekli, 18.06.2003 onay tarihli BahçeşehirSıvat-Yeşiltepe Mevkii, Dereköy Çiği Mevkii Revizyon
Kapsamında konut alanında kalmakta olup, Blok-Nizam, E: 1.50 olmak üzere plan notu ve yönetmelik şartlarında yapılaşmaya
RUMU VE EVSAFI: Satsa konu taşınmaz Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Meltem Sokakta, tapunun 244 asıda kayıtlı 14.086,06 m2 miktarlı arsa dahilinde yer alan Meltem Sokaktan 14 dış kapı numarası alan Şelale Villa 63 no'lu »(B Tipi 21 bağımsız bölüm numaralı) villanın tamamı niteliğindedir. Taşınmaz mesai saatlerinde görülemediğinden aynı proje ısa1 aşınmazlar ile proje örnekleri tetkik edilmiş olup, söz konusu villa; Meltem sokaktan bakışa göre arazi kot talkından dolayı lan bodrum kat, zemin kat ve 1 kattan müteşekkil, BAK. tarzda, ikiz nizamda, 2. sınıf malzeme ve işçilik kalleşi ile inşa edilen yer alan bodrum katın salon, makine dairesi, wc mahalleri, zemin katında salon, mutfak wc-Lavabo mahalleri, 1. katında 3 oda, banyo, wc mahallerinden ibaret, projesi üzerinden alınan ölçüleri itibariyle 282 m2 alana sahip, elektrik sıhhi tesisat, müşteriye iade edilir
b) İhaleye iştirak edenlerin icra satış dosyası, tapu kaydı, şartname, ilan ve tebligatları incelemek suretiyle Meye katıldığını kabul ettiği; tapu kaydında varsa, taşınmazın üzerindeki' bak ve mükellefiyetleri nazara aldığı kabul edilir.
c) ipotek sabibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair iddialannı dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi halde haklan tapu siciliyle sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.
d) ihaleye katılıp gayrimenkul kendisine ihale olunan kimse verilen mehil içinde ihale bedelini ödemezse namına yapılan ihale fesh olunarak ı.iK.nun 133. maddesi hükmü tatbik olunur. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve.aynca temerrüt faizinden müteselsllen mesul olacaklardır.lhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
e) Şartname, ilan tarihinden İbaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
f) Satış ilanı l.t.K.'nun 127. maddesi hükmü gereği mübrez tapu kaydında belirtilen ilgililere tebliğe çıkartılmış olup, adreste tebligat yapılamayanlar ve adresleri bilinmeyenler ile T.K. 21 ve 35. md. ye göre tebligat yapılanlar için işbu satış ilanı, tebliğ yerine kaim olmak üzere ianen tebliğ olunur.
g) Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakta başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/4711 Talimat sayılı dosya numarası ile müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
(lc.lf.Ka. 126)
(*) (*) ilgiler tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
İşbu gayrimenkul satış ilanı ilgililere tebliğ mahiyetindedir.

Detaylı bilgi için tıklayın

Geri Dön