25 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları!

 Başakşehir Vadişehir daire fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları metrekare birim kapsamında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 50 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.



Başakşehir  Vadişehir  projesinde kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İnşaat çalışmalarının başladığı projede toplam 60 adet ticari ünite yer alıyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir projesinde toplam 650 adet daire bulunuyor. 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Vadişehir daire fiyatları metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Satışlarının bugün başladığı projede dairelerin teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek.


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön