25 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.



Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen Vadişehir Konutları 'nda satışlar devam ediyor. Proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Vadişehir Konutları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor. 


Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire alanları 127 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen Vadişehir Rezidans 'ta koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal yaşam alanları mevcut.


Başakşehir Vadişehir Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin yüzde 75'i yeşil alandan meydana geliyor. 


Başakşehir Vadişehir ulaşım : Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Vadişehir Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön