24 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir Evleri satış günü!

Başakşehir Vadişehir Evleri satış günü!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir Evleri satış günü bugün olarak belirlendi. 17 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar ulaşıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.



Başakşehir  Vadişehir  Evleri projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandı. Proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Başakşehir Vadişehir Evleri projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal imkanları bulunuyor. Proje  11 bloğu az katlı, 6 bloğu ise yüksek katlı olarak tasarlandı.


Başakşehir Vadişehir Evleri projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Metro durağının yanında yer alan projenin yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı.


Başakşehir Vadişehir Evleri satış günü olarak 31 Mart 2015 Cuma günü yani bugün olarak belirlendi. Projede 650 adet dairenin yanı sıra 50 adet cadde mağazası bulunuyor.


Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön