26 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.



Başakşehir  Vadişehir  projesinde koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.


Başakşehir Vadişehir projesi 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 ticari ünitenin de bulunduğu projedeki dairelerin alanları 127 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar yükseliyor. 


Başakşehir Vadişehir projesi akıllı ev kapsamında tasarlandı. Toplam 50 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alıyor. Projenin yüzde 60’lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor.


Başakşehir Vadişehir projesi şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Satışlarının dün başladığı projede lansmana özel indirimler uygulanıyor.


Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre daireler metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacağı proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön