27 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.



Başakşehir Vadişehir projesinin yüzde 75'i peyzaja ayrıldı. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde toplam 60 ticari ünite yer alıyor. Toplam 50 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde koşu ve yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center ve Türk hamamı, kreş, hobi odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.


Başakşehir Vadişehir projesi yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor.


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön