27 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?



"Başakşehir  Vadişehir  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Bugün satışa çıkan projenin yüzde 75'i yeşil alandan meydana geliyor.


Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir 'de dairelerin alanları 127 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor.


Şehir hastanesi, metro, okullar, şehir parkı ve kamu alanlarına yakın mesafede olan Vadişehir Bahçeşehir Evleri çocuk oyun alanları, sauna, kreş, hobi odası, Türk hamamı, koşu ve yürüyüş yolları fitness salonu, yüzme havuzu gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Vadişehir Konutları 50 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konak tipi olarak tasarlanan daireler yer alıyor. 


Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Toplam 650 daire ve 60 ticari birime yer verilen Vadişehir Başakşehir Evleri 'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor. 


Vadişehir Başakşehir satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön