20 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir satışta!

Başakşehir Vadişehir satışta!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Başakşehir Vadişehir satışları dün başladı. Toplam 650 adet daireden oluşan projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.



Başakşehir Vadişehir projesi 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alıyor. Proje şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir projesi Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde toplam 650 adet daire ve 60 ticari ünite bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar yükseliyor. 


Başakşehir Vadişehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Başakşehir Vadişehir satışları başladı. Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. 


Başakşehir Vadişehir satışta!

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön