26 / 04 / 2024

Başakşehir Vadiyaka Cadde Dükkanları 24 Ocak'ta satışta!

Başakşehir Vadiyaka Cadde Dükkanları 24 Ocak'ta satışta!

Başakşehir’de, büyük kamu yatırımlarının kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir projesinin ‘Cadde Dükkanları’ yatırımcılarıyla buluşuyor. Vadiyaka Başakşehir projesinin 50 adet ticari ünitesi, 24 Ocak Pazar günü açık artırma ile satışa çıkıyor.



Başakşehir bölgesinde proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Yapı’nın uzmanlık projesi olan Vadiyaka Başakşehir’in ticari ünitelerini kapsayan ‘Vadiyaka Cadde Dükkanları’ , 24 Ocak Pazar günü alanında uzman müzayede firması Eskidji’nin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 m² ila 306 m² arasında değişiyor. 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan dükkanlar, her geçen gün değeri artan Başakşehir’de yüksek karlı yatırım imkanları sunuyor.


17 soruda Vadiyaka projesi!


2008 yılında ilçe statüsü kazanan Başakşehir,  2015 yılı gayrimenkul sektör araştırmalarında İstanbul’un en çok değer kazanan ilk 3 ilçesi arasında yer alıyor. Başakşehir, bölgede yapılan markalı konut projelerinin yanı sıra Avrupa  çapında ses getirmesi beklenen Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları, Botanik Parkı, Başakşehir Metro İstasyonu gibi  pek çok mega projenin kesişme noktası olarak yatırım değerini her geçen gün arttırıyor.  


Başakşehir Vadiyaka Cadde Dükkanları 24 Ocak ta satışta!


Başakşehir’in yüksek talep gördüğünü dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “2000’ lerin başından beri Başakşehir’de proje üretiyoruz. Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir’in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin TL olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin TL civarında, yani dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi. Bu dükkanların ikinci elde talebi çok yüksek olmasına rağmen satış yapmak isteyen mülk sahibi bulunmuyor. Gelişimi hızla devam eden Başakşehir’in nüfusu 400 bin ve 750 bin olması planlanıyor. Benim ön görüm bu sayının 1 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Yakın gelecekte bölge, Anadolu’nun pek çok şehrinden daha yüksek bir popülasyona sahip olacak. Başakşehir, tüm bu gelişmeler ışığında artan taleplerle birlikte hem ikamet eden sakinlerinin hem de yatırımcıların gayrimenkul sahibi olur olmaz karlı bir kazancı da garantilemelerine olanak sağlıyor. Nüfusa paralel olarak artan taleplerle bölgedeki ticari ünitelerin de karlı bir yatırım aracı olacağına inanıyoruz. Sirkülasyonun oldukça yoğun olduğu bir lokasyonda bulunan 50 adet ticari ünitemiz ile toplam 10 bin metrekarelik bir alanı satışa çıkarıyoruz. Dükkanların satış sonrası hizmetleri ve yönetim danışmanlığı da Nevita’nın uzman kadrosu tarafından yürütülüyor olacak.” dedi. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. 

Sorumluluğumuzun farkındayız… Başakşehir’e yatırımlarımıza devam ediyoruz…

Başakşehir’e yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirten Akbal, “Proje geliştirici firma olarak dahil olduğumuz konsorsiyum ile Başakşehir Belediyesi’nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandık. 2016 yılının ilk yarısında 1500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı karma projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık bir süreçte 1.5 yıllık periyodlarla yeni marka projelere imza atmak, bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak” dedi. 


Ayrıntılı Bilgi için

444 0 156

www.vadiyaka.com


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fuzul Yapı Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, sektörün şu ana kadar 120 milyar lira yatırım yaptığını söyledi.

 

Fuzul Yapı, Vadiyaka Başakşehir projesindeki 50 ticari üniteyi, “Cadde Dükkanları” adıyla bu pazar günü satışa çıkaracak.


Bu nedenle dün bir toplantı düzenleyen Fuzul Yapı Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Başakşehir’e şu ana kadar 120 milyar liralık yatırım yapıldığını, kendilerinin 1 milyar liraya ulaştığını belirtti.


Akbal ayrıca toplam inşaat yatırımlarının bu yılın sonunda 4 milyar liraya ulaşacağını açıkladı. Eskidji tarafından satılacak dükkanların fiyatları ise 199 bin liradan başlıyor.


Bu projede yer alan 4 bin konutun satışı ise tamamlandı. 


Bugün


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul Başakşehir’de Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinin ‘cadde dükkanları’ ihale usulüyle satışa çıkıyor.


Projede yer alan 50 adet ticari ünite, 24 Ocak Pazar günü açık artırmayla satılacak. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 metrekare ile 306 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 199 bin liradan başlıyor. Vadiyaka Başakşehir cadde dükkanlarının Haziran 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.


Nüfusta hızlı artış


Başakşehir’in yüksek talep gördüğünü belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bölgenin markalı konut projelerinin yanı sıra Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları, Botanik Parkı, Başakşehir metro istasyonu gibi pek çok mega projeyle yatırım değerini her geçen gün artırdığını söyledi.


Akbal, “Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız Başakşehir’in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin lira olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin lira civarında yani dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi. Başakşehir’in nüfusunun 400 bin ve 750 bin olması planlanıyor. Benim öngörüm bu sayının 1 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Yakın gelecekte bölge, Anadolu’nun pek çok şehrinden daha yüksek bir popülasyona sahip olacak” dedi.



Milliyet



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başakşehir'de peş peşe projeler yapan Fuzul Yapı, Vadiyaka Başakşehir'deki 'Cadde Dükkanları' satışa çıkartıyor. 50 ticari üniteyi, 24 Ocak Pazar Eskidji açık artırmayla satacak. Satışa sunulacak ticari üniteler 78 ila 306 metrekare arasında. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal şöyle dedi: "199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkartacağımız dükkanlar, karlı yatırım imkanı sunuyor. Çünkü; Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Botanik Parkı, Başakşehir Metro İstasyonu gibi önemli projelere yakınlar." 'Yatırıma devam edeceğiz' Başakşehir Belediyesi'nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandıklarını da hatırlatan Eyüp Akbal, "2016'nın ilk yarısında 1500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık süreçte 1.5 yıllık periyodlarla yeni projelere imza atmak" dedi. 



Posta 




Haber Yeni Söz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Başakşehirde, büyük kamu yatırımlarının kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir Projesinin 'Cadde Dükkanları yatırımcılarıyla buluşuyor. 


Başakşehir bölgesinde proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Yapının uzmanlık projesi olan Vadiyaka Başakşehir'in ticari ünitelerini kapsayan 'Vadiyaka Cadde Dükkanları', 24 Ocak Pazar günü alanında uzman müzayede firması Eskidji'ııin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 metre kare ila 306 metre kare arasında değişiyor. 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan dükkanlar, her geçen gün değeri artan Başakşehir'de yüksek karlı yatırım imkanları sunuyor. 2015 yılı gayrimenkul sektör araştırmalarında İstanbul'un en çok değer kazanan ilk 3 ilçesi arasında yer alıyor. 

Başakşehir, bölgede yapılan markalı konut projelerinin yanı sıra Avrupa çapında ses getirmesi beklenen Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları, Botanik Parkı, Başakşehir Metro İstasyonu gibi pek çok mega Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal projenin kesişme noktası olarak yatırım değerini her geçen gün arttırıyor. 


Başakşehir'in nüfusu 750 olacak! Başakşehir'in yüksek talep gördüğünü dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "2000' lerin başından beri Başakşehir'de proje üretiyoruz. Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin TL olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin TL civarında, yani dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi. Bu dükkanların ikinci elde talebi çok yüksek olmasına rağmen satış yapmak isteyen mülk sahibi bulunmuyor. 

Gelişimi hızla devam eden Başakşehir'in nüfusu 400 bin ve 750 bin olması planlanıyor. Benim ön görüm bu sayının 1 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Yakın gelecekte bölge, Anadolu'nun pek çok şehrinden daha yüksek bir popülasyona sahip olacak. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor" dedi.


Yeni Söz Gazetesi 




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Fuzul Yapı Başakşehir'de hayata geçirdiği Vadiyaka Başakşehir projesindeki 50 adet ticari üniteyi açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Metrekareleri 78 ile 306 arasında değişen dükkanların fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 


Bugüne kadar 4 bin konut ve 400 ticari ünite üreten Fuzul Yapı-, Vadiyaka Başakşehir projesinin 50 adet ticari ünitesini, 24 Ocak Pazar günü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Büyüklükleri 78 metrekare ila 306 metrekare arasında değişen dükkanların yer aldığı projede fiyatlar 199 bin TL'den b aşlıyor. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir'in İstanbul'un en çok değer kazanan ilk 3 ilçesi arasında yer aldığını aktaran Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 120 milyar dolarlık bir yatırıma sahip olan Başakşehir'in şu anda 400 bin nüfusa sahip olduğunu yakın zamanda bu rakamın 1 milyona çıkacağını söyledi. 2000'li yıllarda metrekare satış fiyatlarının 500 TL olduğu bölgede bugün fiyatların 4 bin 500 ile 6 bin TL'ler seviyesine çıktığını anlatan Akbal, "Firma olarak bizde 2000' lerin başından beri Başakşehir'de proje üretiyoruz. Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil J 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin TL olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin TL civarında, yani dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi. Bu dükkanların ikinci elde talebi çok yüksek olmasına rağmen satış yapmak isteyen mülk sahibi bulunmuyor" dedi. 


10 bin metrekarelik ticari alan satılacak

Nüfusa paralel olarak artan taleplerle bölgedeki ticari ünitelerin de karlı bir yatırım aracı olacağına vurgu yapan Akbal, "Sirkülasyonun oldukçayoğun olduğu bir lokasyonda bulunan biri market olmak üzere 50 adet ticari ünitemiz ile toplam 10 bin metrekarelik bir alanı satışa çıkarıyoruz. Dükkanların satış sonrası hizmetleri ve yönetim danışmanlığı da Nevita'nın uzman kadrosu tarafından yürütülüyor olacak" dedi. Akbal, Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017'de teslim edilmesinin planlanlandığını kaydetti. 

Projenin müzayedesini üstlenen Eskidji Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis ise diğer projelerden farklı olarak dükkanların caddeye açılmasının Vadiyaka Başakşehir projesine avantaj sağladığını kaydederek, projede 3 taksit seçeneğinin sunulduğunu söyledi. Bunlardan ilkinin yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneği, ikincisinin yüzde 40 peşinat ve 36 ay vade, üçüncüsünün ise yüzde 55 peşinat seçeneği olduğunu söyledi.


Başakşehir'de 1500 konutluk yeni proje


Başakşehir'e yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirten Eyüp Akbal. "Proje geliştirici firma olarak dahil olduğumuz konsorsiyum ile Başakşehir Belediyesi'nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandık. 2016 yılının ilk yarısında 1500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı karma projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık bir süreçte 1.5 yıllık periyodlarla yeni marka projelere imza atmak, bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak" dedi. 



 Dünya 




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Popülasyonu her geçen gün artan Başakşehir'de, büyük kamu yatırımlarının kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir projesinin 'Cadde Dükkanları' yatırımcılarıyla buluşuyor 


Bugüne kadar 4000 konut ve 400 ticari ünite üreten Fuzul Yapı uzmanlığında hayat bulan Vadiyaka Başakşehir projesinin 50 adet ticari ünitesi, 24 Ocak Pazar günü açık artırma usülü ile satışa çıkıyor. 


Açık artırma usulü satılacak! 

Başakşehir bölgesinde proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Yapı'nın uzmanlık projesi olan Vadiyaka Başakşehir'in ticari ünitelerini kapsayan 'Vadiyaka Cadde Dükkanları', 24 Ocak Pazar günü alanında uzman müzayede firması Eskidji'nin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 m2 ila 306 m2 arasında değişiyor. 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan dükkanlar, her geçen gün değeri artan Başakşehir'de yüksek karlı yatırım imkanları sunuyor. 2015 yılı gayrimenkul sektör araştırmalarında İstanbul'un en çok değer kazanan ilk 3 ilçesi arasında yer alıyor. Başakşehir, bölgede yapılan markalı konut projelerinin yanı sıra Avrupa çapında ses getirmesi beklenen Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları, Botanik Parkı, Başakşehir Metro İstasyonu gibi pek çok mega projenin kesişme noktası olarak yatırım değerini her geçen gün arttırıyor. 


Başakşehir'in nüfusu 750 olacak! Başakşehir'in yüksek talep gördüğünü dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "2000'lerin başından beri Başakşehir'de proje üretiyoruz. 

Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin TL olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin TL civarında, yani .dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi. Bu dükkanların ikinci elde talebi çok yüksek olmasına rağmen satış yapmak isteyen mülk sahibi bulunmuyor. 

Gelişimi hızla devam eden Başakşehir'in nüfusu 400 bin ve 750 bin olması planlanıyor. Benim ön görüm bu sayının 1 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Yakın gelecekte bölge, Anadolu'nun pek çok şehrinden daha yüksek bir popülasyona sahip olacak. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor" dedi. 




Milat 




Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı...


Başakşehir bölgesinde proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Yapı'nın uzmanlık projesi olan Vadiyaka Başakşehir'in ticari ünitelerini kapsayan "Vadiyaka Cadde Dükkanları", 24 Ocak Pazar günü alanında uzman müzayede firması Eskidji'nin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 m2 ila 306 m2 arasında değişiyor. 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan dükkanlar, her geçen gün değeri artan Başakşehir'de yüksek karlı yatırım imkanları sunuyor. Başakşehir'in yüksek talep gördüğünü dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "2000'lerin başından beri Başakşehir'de proje üretiyoruz. Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin lira olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin lira civarında" dedi. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. 


YATIRIMA DEVAM 

Başakşehir'e yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirten Akbal, "Proje geliştirici firma olarak dahil olduğumuz konsorsiyum ile Başakşehir Belediyesi'nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandık. 2016 yılının ilk yarısında 1500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı karma projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık bir süreçte 1.5 yıllık periyodlarla yeni marka projelere imza atmak, bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak" dedi. 


Milli Gazete




Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Popülasyonu her geçen gün artan Başakşehir'de, büyük kamu yatırımlarının kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir projesinin "Cadde Dükkanları "yatırımcılarıyla buluşuyor. Bugüne kadar 4 bin konut ve 400 ticari ünite üreten Fuzul Yapı uzmanlığında gerçekleşen Vadiyaka Başakşehir projesinin 50 adet ticari ünitesi, 24 Ocak Pazar günü açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. 


Başakşehir bölgesinde proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Yapı'nın uzmanlık projesi olan Vadiyaka Başakşehir'in ticari ünitelerini kapsayan "Vadiyaka Cadde Dükkanları", 24 Ocak Pazar günü alanında uzman müzayede firması Eskidji'nin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Bir tanesi market olarak ayrılan ticari ünitelerin büyüklüğü 78 metrekare ila 306 metrekare arasında değişiyor. 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak olan dükkanlar, her geçen gün değeri artan Başakşehir'de yüksek karlı yatırım imkanları sunuyor. 


2008 yılında ilçe statüsü kazanan Başakşehir, 2015 yılı gayrimenkul sektör araştırmalarında İstanbul'un en çok değer kazanan ilk 3 ilçesi arasında yer alıyor. Başakşehir, bölgede yapılan markalı konut projelerinin yanı sıra Avrupa çapında ses getirmesi beklenen Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları, Botanik Parkı, Başakşehir Metro İstasyonu gibi pek çok mega projenin kesişme noktası olarak yatırım değerini her geçen gün arttırıyor. 


BAŞAKŞEHİR CADDE DÜKKANLAR

Eyüp Akbal, "2000'lerin başından beri Başakşehir'de proje üretiyoruz. Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila ve en büyük referansımız, Başakşehir'in ilk alışveriş merkezi olan Olimpa AVM dahil 400 adede yakın ticari üniteyi hayata geçirdik. 30 ay önce 10 bin lira olan Olimpa Park Cadde dükkanlarının bugünkü değeri 30 bin lira civarında. Yani dükkanların değeri yüzde 200 oranında bir artış gösterdi" dedi. "Bu dükkanların ikinci elde talebi çok yüksek olmasına rağmen satış yapmak isteyen mülk sahibi bulunmuyor" diyen Akbal, şunları söyledi: "Gelişimi hızla devam eden Başakşehir nüfusunun 750 bin kişi olacağı tahmin ediliyor. Benim öngörüm bu sayının 1 milyon kişiye ulaşacağı yönünde. Yakın gelecekte bölge, Anadolu'nun pek çok şehrinden daha yüksek bir popıılasyona sahip olacak. Başakşehir, tüm bu gelişmeler ışığında artan taleplerle birlikte hem ikamet eden sakinlerinin hem de yatırımcıların gayrimenkul sahibi olur olmaz karlı bir kazancı da garantilemelerine olanak sağlıyor. Nüfusa paralel olarak artan taleplerle bölgedeki ticari ünitelerin de karlı bir yatırım aracı olacağına inanıyoruz. Sirkülasyonun oldukça yoğun olduğu bir lokasyonda bulunan 50 adet ticari ünitemiz ile toplam 10 bin metrekarelik bir alanı satışa çıkarıyoruz. Dükkanların satış sonrası hizmetleri ve yönetim danışmanlığı da Nevita'nın uzman kadrosu tarafından yürütülüyor olacak." Başakşehir'e yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirten Akbal, "Proje geliştirici firma olarak dahil olduğumuz konsorsiyum ile Başakşehir Belediyesi'nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandık. 2016 yılının ilk yarısında bin 500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı karma projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık bir süreçte 1,5 yıllık periyotlarla yeni marka projelere imza atmak, bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak" ifadelerini kullandı. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. 




Diriliş Postası 


Geri Dön