26 / 04 / 2024

Başakşehir'deki Şahintepe Spor Parkı temel atma töreni yarın!

Başakşehir'deki Şahintepe Spor Parkı temel atma töreni yarın!

Güvercintepe ve Başakşehir’in ardından, Başakşehir Belediyesi şimdi de Şahintepe Mahallesi’nde tüm vatandaşların ücretsiz faydalanabileceği sosyal tesisler inşa ediyor ve tesislerin temelini atıyor.



Başakşehir Belediyesi dev yatırımlarına Şahintepe Mahallesi ile devam ediyor.

Güvercintepe ve Başakşehir’in ardından, Başakşehir Belediyesi şimdide Şahintepe Mahallesi’nde tüm vatandaşların ücretsiz faydalanabileceği sosyal tesisler inşa ediyor ve tesislerin temelini atıyor.

3.Bölge Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Baykan’ın katılımıyla gerçekleşecek törende Halı saha sosyal tesisi, cami, sosyal, kültürel ve sportif bir merkez olarak faaliyet gösterecek tesislerin temeli atılacak.


Şahintepe Spor Parkı temel atma töreni yarın düzenlenecek.


Vatandaşlar nefes alacak


Gençlik merkezi, kafeteryası ve aktivite alanları yer alan, 600m2’lik kapalı binası ve halı saha sosyal tesisiyle gençler ücretsiz spor faaliyetlerinde bulunabilecekler.

Hacı Ali Osman Gül İlköğretim Okulu bahçesinde 3.500m2’lik bir alanda inşa edilecek tesiste ise vatandaşlar sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyet gösterebilecek. 250 kişilik konferans salonu, kütüphanesi, derslikleri, bilgisayar ve sanat atölyeleri, 4 adet spor salonu,bay ve bayan fitness salonu ve 20m*10m ‘lik yüzme havuzuyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyet merkezi yediden yetmişe herkesin vazgeçilmez etkinlik alanı olacak.


İbadet alanları da genişliyor


300m2’lik bir alanda temelleri atılacak olan Ali Ekber Cami ile bölgede ibadet alanları yenilenecek. İçerisinde kütüphane ve sosyal alanlarında bulunacağı camii bölge halkının bir ihtiyacını daha karşılamış olacak.



Geri Dön