23 / 04 / 2024

Başaranlar Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi!

Başaranlar Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi!

Başaranlar Yatırım Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Anadolu'ya Gebze'den açılmayı hedefleyen firmanın sonraki adresi Bursa Antalya Gaziantep ve Eskişehir olacak. Projelerin yeni adresi Anadolu olacak...





Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASÎAD) kurucusu, Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, projelerinin yeni adresinin Anadolu olacağını söyledi. Başaran, "Bursa, Antalya, Gaziantep, Eskişehir gibi gelişmekte olan kentler konut yatırımları açısından önemli potansiyele sahip. Büyük kentler doldu, büyük kentlerin çevrelerinde yer alan Gebze gibi merkezler de gayrimenkul yatırımları açısından potansiyel taşıyor. Biz de Gebze ve civarında gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planlıyoruz. 

Anadolu'ya Gebze'den açılacağız" dedi. 


'KİRA SATIŞ MODELİ CANLANDIRIR' Ömer Faruk Başaran, emlak sektörünün daha fazla canlanabilmesi için başta ingiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde kullanılan kira satışı (leasehold) sisteminin kullanılabileceğini kaydetti. Başaran, sistemin tapu satış yönteminden farklı olarak gayrimenkullerin 49 veya 99 yıllığına kiralanmasını şeklinde özetlenebileceğini belirtti.


 YELDA AKGÜN ŞENEL/ Habertürk Gazetesi 


Geri Dön