25 / 04 / 2024

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi




Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi.


İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:



-Kurtuluş Savaşı'nda kahramanca savunan Afyonlulara selam olsun.


-Ülke karanlıklar içindeyken yine Afyon'da 80 yıl olduğu gibi 1 Ağustos 2011'de Cumhuriyet demokrasi ile taçlandı. AK Parti bu kutlu şehirde kuruldu.


-Önümüzdeki seçimlerde yüzde 75 ile 5-0 olacak İnşallah hiç şüphe yok. Afyon'un kokar çayının akan çay yaptık SAyın Bakanımız ile birlikte. Türkiye'deki ekonomi ve demokrasi de akar çaydan kokar çay gibi yenilendi ıslah edildi. Türkiye'ye dünyaya umut saçıyoruz. Koalisyon döneminde bütün sistem kokuyordu akan bir tek kanal yolsuzluk kanalıydı. Artık 'hasta adam' diye yazılar yazılan dönemde G-20 Dönem Başkanlığı'na gelen Türkiye var. O dönemde, ülke iflas noktasındayken esnaflar yazar kasa fırlatıyordu. Şimdi esnafımızın gözleri ışıl ışıl. Esnaf kardeşimizin hayatı bereketlendi. Esnafımıza birçok müjde verdik. Güçlenen ekonominin yükselttiği Türkiye budur.


O ZULÜM KAPILARINI BİZ KAPATTIK


-O dönem, başörtülüyseniz, imam hatip mezunu iseniz, okullar size kapanıyordu. O zulüm kapılarını biz kapattık. Biz, bütün milleti bütünleştirmek için yola çıktık. Allah bu ülkenin semalarından al bayrağı ve kutlu ezanı eksik etmesin. Bu ülkeyi bölmeye, küçültmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Birliğimizi, dirliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.


AFYON'A HIZLI TREN GELİYOR


-YHT hattı Afyon'u merkez bir şehir yapacak. 2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun.


-Bizim olduğumuz yerde kimse cumhuriyetçilik dersi vereme, Osmanlı'ya-Osmanlıca'ya hakaret edemez herkes çift kartal başlı Selçukluya selam durur.



Akşam


Geri Dön