25 / 04 / 2024

Başbakan Erdoğan Konya'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Erdoğan Konya'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı toplam 115 yatırımın toplu açılışı ve Şeb - i Arus Törenleri’ne katılmak için Salı günü Konya’da olacak...




Konya, her yıl olduğu gibi bu yıl da Şeb – i Arus’ta on binlerce yerli ve yabancı konuğunu ağırlamaya hazırlanıyor…  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da 17 Aralık’ta Konya’ya gelerek kentin bu heyecanına ortak olacak. 


Salı günü ilk olarak saat 12:30’da Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’ndeki programa katılacak olan Başbakan Erdoğan, burada ülke ve dünya gündemine dair önemli açıklamalar yapması bekleniyor. 


Başbakan Erdoğan toplu açılış yapacak…


Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan ve protokol; bakanlıklar, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı toplam 115 yatırımı hizmete açacak. Açılacak yatırımlar arasında programın yapılacağı 10 bin kişilik Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi de yer alıyor. 


Yabancı heyetlerle görüşme…

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya programı kapsamında Şeb – i Arus için Konya’ya gelen yabancı devlet adamı, bakan ve bürokratlarla görüşmeler yapacak. Görüşmenin ardından Konya Valiliği tarafından onurlarına verilecek akşam yemeğine katılacak olan Başbakan Erdoğan ve beraberindeki protokol, bu yıl 740’ıncısı düzenlenen Şeb – i Arus Törenleri’ne katılacak ve daha sonra Konya’dan ayrılacak. 


Sorgun; “Tüm Konyalı hemşehrilerimiz davetli”

 

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’da yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılışını gerçekleştireceğini hatırlatarak söz konusu programa tüm Konyalıları davet etti.


Başkan Sorgun; “ Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız, partimizin Genel Başkan Yardımcıları, MKYK Üyeleri, milletvekillerimiz, sayın valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla birlikte, 17 Aralık Salı günü saat 12:30’da Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde Konya merkez ve ilçelerimizde yapımı tamamlanan 115 yatırımın toplu açılış programı gerçekleştirilecek. Öncelikle bu vesile ile Konya sevdalısı Sayın Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın büyük gayretleri sonucunda Konyamıza ve ilçelerimize kazandırılan hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum. Büyük coşku ve heyecanın olacağı bu önemli programımıza tüm Konyalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz." 


Konya Yeni Haber


Geri Dön