20 / 04 / 2024

Basın Ekspres Fortis İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 TL!

Basın Ekspres Fortis İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 TL!

40 yıldır Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 binden fazla konut üreten Yiğit Grup, İstanbul gayrimenkul pazarına da giriş yaptı. İlk projeleri için Basın Ekspres Yolu’nda çalışmalara başlayan grup, yatırım için “ulaşım kolaylığı”nı temel alıyor.



İstanbul’daki ilk konut projesinin adını da “Fortis” olarak belirleyen Yiğit Grup, burası için 192 milyon liralık yatırım yapmayı öngörüyor. Aslan Lojistik’e ait 14 bin 523 metrekarelik arsada kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak proje için yüzde 50-50 kat karşılığı anlaşma yapıldığı belirtiliyor. Hafriyat çalışmaları sona eren ve temel aşamasına gelinen projede satışların bir hafta sonra başlayacağı kaydedilirken, 705 konutluk projede ortalama metrekare fiyatının 4 bin 100 lira olacağı bildirildi.



‘Merkezdeyiz’

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, hedeflerinin global bir marka haline gelmek olduğuna dikkat çekerek, İstanbul’da şehir merkezinde yer almak istediklerini söyledi. Yiğit, şehir merkezinde kentsel dönüşüm projeleriyle yer almak ve sonrasında da yurtdışına açılmak gibi hedefleri olduğunu belirtti. Yiğit, “Beylikdüzü, Kartal gibi şehrin gelişim bölgelerinde satış sorunu olduğunu görüyoruz. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Kadıköy gibi daha merkezi ilçelere ağırlık vereceğiz” dedi.


Geri Dön