18 / 04 / 2024

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Basın Ekspres  Nurol Park  satılık ev tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli'de hayata geçiriliyor. 


Peşinatsız, vade farksız ve KDV'siz 50 ay vade imkanı sunan Nurol Park Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 9 bloktan meydana geliyor. 


Güneşli Nurol Park'ta 84 adet loft daire, 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire ve ofisler bulunuyor. Proje 55 bin metrekarelik alanda,  Nurol GYO  imzası ile yükseliyor. 


Basın Ekspres Nurol Park satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. 


Nurol Park Güneşli'de restoran, avlu ve açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri, güneşlenme terasları, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, teraslar, alışveriş alanları gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Nurol Park ulaşım: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Nurol Park satış ofisi 

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön