24 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu daire fiyatları!

 Basın Ekspres Yolu daire fiyatları!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Basın Ekspres Yolu projesi

Bahçelievler' de hayata geçirilen Basın Ekspress Yolu projesi toplamda 500 adet daireden oluşacak. KLK İnşaat Bahçelievler Basın Ekspres Yolu daire fiyatları henüz belli olmadı.



1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı  Basın Ekspres Yolu projesi  lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Bahçelievler ilçesinde konumlandırılıyor.


Basın Ekspres Yolu daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 3 blok halinde yükselen Basın Ekspres Yolu KLK Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


500 adet daireden meydana gelecek olan Bahçelievler Basın Ekspres Yolu projesinde banka kredisi ve firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Basın Ekspres Yolu daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Basın Ekspres Yolu Bahçelievler projesinde spor alanları, yüzme havuzu, sauna, dinlenme alanları, buhar banyosu ve fitness center gibi sosyal imkanlarda yer alacak. Basın Ekspres Yolu daire fiyatları bilgisi için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön