26 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

Firma: MOD Gayrimenkul

Proje: MOD Güneşli

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.




MOD Güneşli projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek olan MOD Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. 



MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik  “Basın Ekspres Yolu ve Bahçelievler bölgesi büyük bir potansiyel barındırıyor. Bu aks bir zamanlar fabrika yoğun bir bölgeydi. Bu özellik geliştiricilere büyük avantaj sağlıyor. Çünkü en kolay kentsel dönüşüm modeli fabrika dönüşümüdür. Bu nedenle bölgedeki kentsel dönüşüm sağlıklı işliyor, yerleşim modern bir görünüme kavuşuyor. MOD Bahçelievler’in yanı sıra önümüzdeki dönemde başlayacağımız iki yeni projemizi bu avantaj sayesinde bölgede geliştirmeyi tercih ediyoruz. Fabrika arsalarının dönüşümü, her şeyden önce tek bir sahibi olduğu için daha kolay dönüşüyor. Bu muhatap çoğu zaman kurumsal bir firma oluyor ki, bu da işimizi kolaylaştıran bir başka etken” dedi.




WEB: http://www.mod.com.tr/anasayfa.html

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön