19 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu'nda metrekare fiyatı 5 bin 500 liraya çıktı!

Basın Ekspres Yolu'nda metrekare fiyatı 5 bin 500 liraya çıktı!

Bir zamanlar sanayi ve medyanın merkez üssü olan Basın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Bölgede metrekare fiyatı bugün 5 bin 500 liraya çıkmış durumda.



Bir zamanlar sanayi ve medyanın merkez üssü olan Basın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Atatürk Havalimanı, E-5, TEM ve sahil yolunu birleştiren bölge, lokasyon avantajım da kullanarak hızlı yükselişini sürdürüyor. İnşaatı devam eden ve planlanan projelerle birlikte, Basın Ekspres Yolu'nun orta vadede Levent-Maslak hattında uzanan Büyükdere Caddesi'ne alternatif bir merkez olması bekleniyor. 


Birçok inşaat firması tarafından mercek altına alman Basın Ekspres Yolu batısında Küçükçekmece, doğusunda Bağcılar ve Bahçelievler ile gelişen üç ilçeyi kapsıyor. Talebin artmasıyla Basm Ekspres Yolu'nu çevreleyen alanlarda da fiyatlar yükseliyor. Arsaların metrekaresi bin 500 liradan 4 bin 500 lira seviyelerine çıkarken, ofis projeleri ise metrekaresi 6 ila 7 bin lira aralığında el değiştiriyor. Bölgede beş yıl önce 2 bin lira olan konutların metrekare fiyatı bugün 5 bin 500 liraya çıkmış durumda. 


Sözcü


Geri Dön