23 / 04 / 2024

Basın Expres'teki markalı projeler büyük ilgi görüyor!

Basın Expres'teki markalı projeler büyük ilgi görüyor!

İstanbul'da ikinci Maslak olarak gösterilen Basın Ekspres Yolu'nda markalı konut projeleri arasında rekabet gittikçe artıyor.



İstanbul Avrupa yakasının batısında yer alan oldukça önemli bir lokasyonda bulunan Basın Ekspres yolunda gerçekleştirilen projeler gerek kalite, gerek fiyat artışlan bakımından rekabetin yaşandığı en önemli bölgelerden biri olarak gösteriliyor. Bu projelerin fiyatlannı sizler için araştırdık. 


NG RESİDENCE 

Kütahya Seramik imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen NG Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. 

Rezidans bloğu ve otelden oluşan NG Residence projesinde toplamda 276 konut bulunuyor. NG Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. NG Residence projesinde daire fiyatlanmn metrekaresi 7 bin liradan başlıyor.


MARYAPI GYO 

Mar Yapı imzası ile Güneşli'de konumlandmlan Mar Yapı G Yoo projesinde 1+0,1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Teslimlerinin bu yıl içinde yapılması planlanan projede 17 bin 226 metrekare arsa alanı bulunuyor. 721 konuttan oluşan Mar Yapi G Yoo projesinde daire fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriliyor.

 

KARAT 34 

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 projesinde 1+0,1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Güneşli'de yükselen Karat 34 projesinde 35 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. 

Teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanan Karat 34 projesinde toplamda 470 konut bulunuyor. Karat 34 projesinde dairelerin fiyatı 229 bin liradan başlıyor. 


BALANCE GÜNEŞLİ 

Balance Gayrimenkul imzası ile Güneşli'de inşa edilen Balance Güneşli projesinde 311 bağımsız bölüm bulunuyor. Balance Güneşli projesinde stüdyo , ofisler 50 -137 metrekare, cadde ofisler 4^* 263 metrekare, loft ofisler 140 212 metrekare, plaza ofisler ise 1700 metrekare alanlarla değişiyor. Balance Güneşli projesinde ofis fiyatları 392 bin lira+KDV'den başlıyor.

 

NUROLPARK 

Nurol GYO imzası ile inşa edilen Nurol Park projesi Güneşli'de yükseliyor. İçinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Nurol Park projesinde konut büyüklükleri 57 ile 197 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Nurol Park'da daire fiyatları 550 bin liradan başlıyor 


NİVO İSTANBUL 

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen Nivo İstanbul projesinde toplamda 6 blok bulunuyor. 42 bin metrekare arsa alanı üzerine yükselen Nivo İstanbul projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede toplamda 1404 konut yer alıyor. Nivo İstanbul Basın Ekspres projesinde 1+1 daire fiyatları 270 bin liradan, 2+1 daire ftyatlan 380 bin liradan, 3+1 daire fiyatları 660 "bin liradan başlıyor. 

MOD BAHÇELİEVLER 

Konut, Ofis, Avm, Hastane ve okul projelerine imzasını atan MOD Gayrimenkul YaUnm Basın Ekspres yolu üzerinde yeni bir projeye başlıyor. 

Dairelerin metrekaresi 5.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa şunulacak projede ön talep toplanıyor. Projece, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanlan, yürüyüş yollan, fitness salonu, buhar odası ve sauna yer alıyor. 

TOYA NEXT 

Toya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Toya Next projesi Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Şuanda ön taleplerin toplandığı projede 490 konut ve 25 ticari birim bulunuyor. 3 konut bloğu ve cadde dükkanlardan meydana gelen Toya Next projesinde bir çok sosyal olanak bulunacak. 

Toya Next projesinde yer alan dairelerin metrekare fiyatlarının ortalama 7 bin lira olması planlanıyor. Ancak lansmana özel bir kampanya yapılması bekleniyor. 


Taraf


Geri Dön