19 / 04 / 2024

Basın İlan'ın yeni binasında asansör zemine çakıldı!

Basın İlan'ın yeni binasında asansör zemine çakıldı!

İstanbul Cevizlibağ'daki Basın İlan Kurumu'nun yeni binasında, içinde, Genel Müdür Mehmet Atalay ve Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'la birlikte 5 kişinin bulunduğu asansör, 3'üncü kattan sonra hızlanarak zemine çakıldı



Önceki gün saat 23.45 sıralarında meydana gelen kazada sol bacağı kırılan Atalay dün ameliyat oldu. Ulusoy, 26 yaşındaki oğlu Saffet Ulusoy'la birlikte Atalay'ı ziyarete gitmiş, görüşmeye Gençlik Spor Vakfı Müdürü Alper Talas ve Özel Kalem Müdürü Celal Tellioğlu da katılmıştı.

Ziyaret bittikten Atalay konukları ile birlikte 5'inci kattan asansöre bindi. Ancak asansör 3'üncü katta hızla düşerek beton zemine çakıldı. Asansördeki beş kişi yaralanırken sol bacağında kırıklar olan Atalay ve Tellioğlu, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Ulusoylar ise Fulya'daki Özel Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Atalay ile babasını korumak için kucakladığı sırada ayak tarak kemiklerinde kırıklar oluşan Saffet Ulusoy dün ameliyat oldu. Atalay ile Saffet Ulusoy'un ameliyatlarının başarılı geçtiği, Haluk Ulusoy'un ise oğlu tarafından kucaklandığı için kazayı belindeki zedelenmeyle atlattığı kaydedildi.

Asansörün neden düştüğü, bilirkişi incelemesinden sonra ortaya çıkacak.

SABAH


Geri Dön