18 / 04 / 2024

Basın Sitesi konutları kura çekilişi yarın!

Basın Sitesi konutları kura çekilişi yarın!

Basın Sitesi konutlarında Gazetecilerin dairelerinin belli olması ve ödeme yapmaya başlamaları için 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da, TOKİ temsilcileri ve Noter huzurunda kura çekimlerinin yapılması kararlaştırıldı.




Konuyla ilgili Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanlığından Hakan Kayhan ile yapılan görüşmelerin ardından, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinin en güzel yerinde yapımı devam eden Basın Sitesi konutlarında Gazetecilerin dairelerinin belli olması ve ödeme yapmaya başlamaları için 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da,  TOKİ  temsilcileri ve Noter huzurunda kura çekimlerinin yapılması kararlaştırıldı. 

Konutlarda son aşamaya gelindiğini ve dolayısıyla kura çekimlerinin yapılacağını belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "TOKİ Finansman Dairesi Başkanlığından edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Noter ve kura çekiminin yapılacağı salon konusunda çalışmalarımızı tamamladık. Konut kuralarımız, Urfa Cty AVM bünyesindeki Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans ve Sergi Salonunda, 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da, TOKİ temsilcileri ve Noter huzurunda yapılacak. 

Hepimiz için hakkımıza hayırlısı olsun" dedi. 

Yeni yapılan evlerin Şanlıurfa'daki basın emektarlarına hayırlı olasını dileyen Polat, kura çekiminden 10 gün sonra % 15 ödemelerin yapılacağını ve konutların yıl içinde teslim edileceğini söyledi. 

TOKİ tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesinin kararlaştırılan tarihten önce tamamlanacağı belirtiliyor. 


Gap Gündemi


Geri Dön