19 / 04 / 2024

Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor!

Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor!

Engelli insanların da ulaşım hizmetlerinden eşit fırsatlarda yararlanması, alışverişe, spor alanlarına, parklara, özürlü olmayan insanların kullandığı yollarla ulaşımlarını sağlaması için çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor.




Tüm insanlar gibi, engelli insanların da ulaşım hizmetlerinden eşit fırsatlarda yararlanması, işine, okuluna, alışverişe, spor alanlarına, parklara, özürlü olmayan insanların kullandığı yollarla ulaşımlarını sağlaması için çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi engelliler için park yapıyor.



Başiskele’de her türlü açık alan ve yapının özürlüler için ulaşılabilirliğinin sağlanması için gerekli düzenlemeler yaparak engellilerinde sosyal yaşama katılması için önlerinde bulunan engelleri kaldıran Başiskele Belediyesi Serdar Mahallesi Koza Sokak üzerinde yaklaşık 2 dönüm alan içerisine özel bir park yapıyor.

 

310 m2 alan içerisine yapılacak park iki kuleli engelsiz çocuk oyun grubu ve salıncağı monte edilecek. Piknik masaları, ahşap dairesel pergola ve bitkisel alandan oluşan Koza Sokak parkı kısa sürede tamamlanacak.



Manşet Kocaeli




Geri Dön