18 / 04 / 2024

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.




Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme, asfalt ve yaya kaldırımı çalışması yapıldığı belirtildi.


Çalışmalar kapsamında bugüne kadar Galip Erenoğlu Caddesi ile Hürler Caddesi'nde asfalt seriminin tamamlandığı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:


"Ekipler, bin metre uzunluğundaki Galip Erenoğlu Caddesi'nin çift taraflı olarak yol genişlemesini yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yapılan çalışmalar kapsamında genişleyen kısımlar sıcak asfaltla kaplanarak yolun yaya kaldırımları yapılıyor."


İlçede, tek aracın geçebildiği kadastro yollarından biri olan bin 500 metre uzunluğundaki Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi'nde de yol genişletme çalışması yapıldığı belirtilen açıklamada, "Bu yolda, ekiplerin yoğun çalışması neticesinde 4 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkartılarak yol güvenliği sağlandı. Bu güzergahtan artık iki araç rahatlıkla ve güvenle geçiş yapabilecek." ifadesine yer verildi.


Milliyet 


Geri Dön