25 / 04 / 2024

Başiskele yeni yatırımlarla cazibesini artırıyor!

Başiskele yeni yatırımlarla cazibesini artırıyor!

İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü.



İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Gerekli desteği göstererek yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü. Son olarak açılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi yerli ve yabancı misafirlerin akınına uğruyor. 


KAVAN GEZDİRDİ 

Hastane, alışveriş merkezi, sinema, otel ve kongre merkezinin bir arada olduğu dünya ve Türkiye'de tek örneği Başiskele'de bulunan Symbol, yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor. Kısa sürede tamamlanan alışveriş ve yaşam merkezinde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ağırlayan Kavanlar Başiskele'de acılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi yerli ve yabancı misafîrlenn alanına uğruyor. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan yapımı tamamlanan alışveriş merkezi ile yapımı tamamlanma aşamasına gelen hastane, kongre merkezi ve otel bölümlerini gezdirdi. 


TAM BİR MERKEZ 

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Başiskele Ovacık Mahallesi D-100 karayolu Caddesi yanında 185 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. 43 bin metrekarelik bölümü hastane alam, 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi alanı, 5 bin metrekarelik: bölümü ise 3 salondan oluşan kongre merkezi Başiskele'nin cazibe merkezi konumunda. Otel alam 12 bin metrekare olan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1.750 araçlık otopark alanına sahip. 


Demokrat Kocaeli


Geri Dön