28 / 03 / 2024

Başiskele'de 5 yıldızlı otel yatırımları artıyor!

Başiskele'de 5 yıldızlı otel yatırımları artıyor!

Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek haklı bir gurur yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, şimdi de Lastik İş Sendikası’nın ilçeye yapacağı 5 yıldızlı otel yatırım için çalışmalarını sürdürüyor.




Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 5 yıllık süreye nitelikli ve kaliteli birçok hizmet sığdıran ve sağlıklı kent yapılanmasıyla diğer ilçelere örnek olan Başiskele, yatırımlarla adeta bölgede göz kamaştırıyor. Hızlı nüfus artışıyla yatırımcıların ve halkın tercih ettiği ayrıcalıklı bir ilçe olan Başiskele’de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önderliğinde aralıksız sürüyor.

 

TURİZM YATIRIMLARI BAŞİSKELE’YE

Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek haklı bir gurur yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, şimdi de Lastik İş Sendikası’nın ilçeye yapacağı 5 yıldızlı otel yatırım için çalışmalarını sürdürüyor. İlimizin en aktif sendikalarından biri olan Lastik İş Sendikası Başiskele sahilinde Wellborn Luxury Oteli’ne yalnızca 250 metre mesafede ilimizin üçüncü 5 yıldızlı otelini yapacak. Otel için proje çalışmalarına başlandı.

 

SAHİLE 6 DÖNÜME 5 YILDIZ OTEL

6 dönümlük alana yapılacak 5 Yıldızlı otelin en büyük özelliği ise içinde yer alacak 1500 kişilik kongre merkezi olacak. Projesi çizilen otel için Başiskele Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi her türlü desteği vererek üçüncü 5 yıldızlı otelin ilimize kazandırılmasına önayak oluyorlar. Lastik İş Sendikası, sosyal tesislerden sonra otel yatırımı ile öne çıkarken sendika üyeleri de otel yapımı için sendika yöneticilerine destek veriyor.

 

Mavi Kocaeli 



Geri Dön