26 / 04 / 2024

Başiskele'de tapular dağıtılıyor!

Başiskele'de tapular dağıtılıyor!

Başiskele Belediyesi yoğun saha çalışmasıyla topladığı veriler, yer tespitleri ve ölçümlerle imarlı yapılaşmanın önünü açıyor. Yeniköy Merkez Mahallesi'nde de 100 tapunun bulunduğu 8 hektarlık alan, bina yapmaya elverişli hale getirildi....




Başiskele Belediyesi yoğun saha çalışmasıyla topladığı veriler, yer tespitleri ve ölçümlerle imarlı yapılaşmanın önünü açıyor. Tapularını alan vatandaşlar Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Selami Erdinç, Emlak İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Birim Şefi Muhammet Baş ve Harita Mühendisi Mustafa Akdoğan'a teşekkür etti. 


Geçtiğimiz günlerde Yaylacık Mahallesinde yapılan tapu dağıtım töreninin ardından 23 nolu şuyulandırma çalışmasının tamamlandığı Yeniköy Merkez Mahallesi'nde de 100 tapunun bulunduğu 8 hektarlık alan, bina yapmaya elverişli hale getirildi. İmarlı yapılaşmanın önünü açan Başiskele Belediyesi, vatandaşlarla çeşitli görüşmeler ve toplantılar yaparak imar planlarını hazırlamaya devam ediyor. 


SOSYAL YAŞAMA KAZANDIRILDI 


Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün son çalışmasıyla Yeniköy Merkez Mahallesi'nde 8 hektar olan düzenleme bölgesi ile beraber toplamda 7 milyon 600 bin metre kare alan, sosyal yaşama kazandırıldı. Toplamda 100 tapunun bulunduğu 8 hektarlık alan, bina yapmaya elverişli hale getirilerek Başiskele Belediyesi'nin yaptığı bu çalışmayla maddi değeri de 2 katma çıkmış oldu. 


Başkan Yardımcısı Selami Erdinç, imar planları yapıldıktan sonra imar parselleri oluşturulan ve 23'ü bitirilen şuyulandırma çalışmasının tapu sahiplerine ve gelecek nesillere hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. 

Başkan Yardımcısı Selami Erdinç tapuları sahiplerine vererek, gelecek nesillere hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. 


Demokrat Kocaeli


Geri Dön