18 / 04 / 2024

Başiskele’ye kent meydanı inşa edilmesi için ilk adım atıldı!

Başiskele’ye kent meydanı inşa edilmesi için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’ndan sonra Başiskele ’ye de kent meydanı ve belediye hizmet binası kazandırmak için ilk adımı attı. İlçeye nefes aldıracak çalışmanın ihalesi gerçekleştirildi.





Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi. En düşük teklif 9 milyon 41 bin lira ile Aktürkoğlu İnşaat’tan, en yüksek teklif ise 11 milyon 339 bin lira ile Hisar İnşaat’tan geldi. Yüklenici firmanın işi teslim süresi 450 gün.




10 BİN METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE


Başiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası, Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılacak. Bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak çalışma içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Bodrum katta sığınak, arşiv, tuvaletler, elektrik ve mekanik odaları yer alacak. Zemin kata seminer salonu, zemin ve birinci katta da ofisler yapılacak. İkinci katta idari personel odaları bulunacak. Yapının çevresi de kent meydanı olarak düzenlenecek. Projede 52 araçlık otopark da yer alacak.




Firmalar Teklifler


Aktürkoğlu İnşaat, Genel Mühendislik ortaklığı 9 milyon 41 bin TL

Yılka İnşaat 9 Milyon 500 bin TL

Özpol İnşaat 9 milyon 786 bin TL

Karine İnşaat 9 milyon 936 bin TL

Özka İnşaat, Zeno Yapı ortaklığı 10 milyon 769 bin TL

Hisar İnşaat 11 milyon 339 bin TL


Geri Dön