25 / 04 / 2024

Başiskele'ye yeni Baro binası yapılacak!

Başiskele'ye yeni Baro binası yapılacak!

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu.



Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu. Toplantı sırasında vali Hasan Basri Güzeloğlu ile yan yana gelen baro başkanı Sertif Gökçe, “Bize ‘Valimizden yer isteyene yer veriliyor’ dediler, biz de buraya geldik. Sayın valimiz biz Türkiye’nin 8’inci büyük barosu olmamıza karşın yeterli bir binaya sahip değiliz. Sizden yeni baro binası için yer istiyoruz” dedi.

 

‘OLUR’UN İŞARETİ AYAZ’DAN

Bunun üzerine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Sizi seçen avukatların ne kadar akıllı oldukları anlaşılıyor. Çok doğru bir tercih yapmışlar. Valimiz size bunun sözünü verecektir” ifadesini kullandı. Bunun üzerine vali Güzeloğlu, “Yeni baro binamız hayırlı olsun. Artık baro binası da Başiskele de olacak” ifadeleriyle söz verdi. Sonrasında Hüseyin Ayaz tekrar söze girdi, “Sertif bey Pazartesi günü bunun çalışmalarına başlayalım” dedi. Bu ani gelişmeyle baronun yeni yer arayışı da artık sonlanmış oldu. 


Bizim Kocaeli 



Geri Dön