28 / 03 / 2024

Başkent, 2015'te de emlakla kazanacak!

Başkent, 2015'te de emlakla kazanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı'nın çok kazandıran bölgeler olduğuna dikkat çekti.



Eskidji Gayrimenkul  Ankara  Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörü açısından 2014 yılını değerlendirerek 2015 yılından beklentilerini açıkladı. Ünal, Ankara'da Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı'nın 2014'ün en çok kazandıran bölgeleri olduğuna dikkat çekti. 


REKOR KIRDI 


"Ne faiz, ne altın ne de döviz, emlak sektörü kadar getiri sağlamaz" diyen Ünal, gayrimenkul sektöründe kazanabilmek için doğru lokasyonda, doğru tip emlaka yatırım gerektiğini, bunun için de müşavirlik hizmetinin büyük önem taşıdığını söyledi. Başkent'te yatırımcıların daha çok arsa aldığını ifade eden Ünal, "Bağlıca'daki değişim son 1 yılda yüzde 45'lere ulaşarak adeta rekor kırdı. Burası Başkent'in parlayan yıldızı konumunda. Eskişehir yolunda yüzde 30-40 prim getiren olan yerler var. Yatırım yapılacak bölgelerden biri de Yapracık. Bu bölge, imar çalışması olunca prim yaptı" dedi. 


Sabah




Geri Dön