25 / 04 / 2024

Başkent Emlak Konutları 2. Etap için ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Başkent Emlak Konutları 2. Etap için ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

203 milyon 800 bin TL teklif ile Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini kazanan ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini kazanan ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı.


Toplamda 1.500 bağımsız birimden oluşan Başkent Emlak Konutları projesinin 1. Etap satışları devam ediyor. Projenin 2. Etap satışları ise yılın ikinci yarısında başlayacak.


Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks satılık daire seçeneklerine yer veriliyor. 


2020 yılının başında daire teslimlerinin gerçekleşeceği Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi Çankaya Köşkü'ne 3 kilometre, hastaneye 5 kilometre, ODTÜ'ye 14,5 kilometre, Kızılay'a 5,5 kilometre mesafede yükseliyor.


Başkent Emlak Konutları'nda fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Web: www.baskentemlakkonutlari.com/


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




Geri Dön