18 / 04 / 2024

Başkentgaz Ankara'da abone merkezleri açtı!

Başkentgaz Ankara'da abone merkezleri açtı!

Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve de Gölbaşı’ndaki yeni abone merkezlerini devreye soktu. Bundan böyle vatandaşların abonelik işlemleri için Maltepe Merkez Binası’na gitmesine de gerek kalmayacak.



Abone sayısı her geçen gün artan Başkentgaz, Ankaralıların doğalgaz ile ilgili işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeniliklere devam ediyor. Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı’ndaki abone merkezlerinde yaptığı düzenlemelerle abonelik işlemlerinin de yapılabilmesinin önünü açtı. Yeni abone noktalarının açılmasıyla vatandaşların doğalgaz ile ilgili ihtiyaçlarını kendilerine en yakın yerde karşılaması sağlanırken bir yandan da Maltepe Merkez’deki yoğunluk azaltılıyor.


Başkentgaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ebubekir Özbek, “Eskiden sadece Merkezde yapılabilen işlemleri diğer şubelere yayarak, evleri merkezden uzak olan Ankaralıların bulunduğu ilçelerde işlemlerini halledebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu kapsamda tüm işlemlerin şubelerimizde de yapılabilmesi için mevcut şubelerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, personel istihdamı ve eğitimi konusunda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.


Başkentgaz’ın, Maltepe Merkez Binası’nın yanı sıra, yeni açılan Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı abone merkezleri ile birlikte, Pursaklar, Çubuk, Elmadağ, Kazan ve FTZ, Acity, Optimum ve Arcadium gibi alışveriş merkezleri de dahil olmak üzere toplam 14 abone merkezi bulunuyor. Başkentgaz rakamlarına göre bu merkezlerde,  günlük ortalama 800 abonelik ve 5600 tahsilat işlemi yapılıyor. 




Geri Dön