27 / 04 / 2024

Başkent'te Teras Park yapımı tamamlandı!

Başkent'te Teras Park yapımı tamamlandı!

Park ve bahçe çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Mamak Belediyesi, Peyami Safa Mahallesinde hayata geçirdiği Mamak'ın en prestijli parklarından biri olan Teras Parkın yapımını tamamladı...




Mamak Belediyesi yatırımlarıyla ilçeye yeni kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Park ve bahçe çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen belediye, Peyami Safa Mahallesinde hayata geçirdiği Mamak'ın en prestijli parklarından biri olan Teras Parkın yapımını tamamladı. 


Ankara'nın en. güzel göründüğü noktalardan birine inşa edilen park, mahalle sakinlerinin dinlenme ve spor alanı ihtiyacını karşılayacak. 10 bin metrekarelik bir alanda yapımı tamamlanan teras parkın çevre düzenlemesi ve bitkisel peyzaj çalışmasının devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımız teras parktan Ankara'yı seyredecek" dedi. 


Teras Park'ın Mamak'ın en gözde mekanlarından biri olacağını belirten Akgül, "Şehir manzarası Teras Park'tan izlenecek" dedi. Mamak'ta uygun olan yerlerde çocukların oynayabileceği, büyüklerin de gezip dinlenmenin yanı sıra spor yapabilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturduklarını belirten Akgül, teras parkta kafeterya, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş ve koşu yolu, boydan boya .süs havuzu, merpen kuleleri, gölet ve restoran gibi birbirinden güzel mekanların yer alacağını söyledi. 



Ankara Başkent 


Geri Dön