29 / 03 / 2024

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi  TOKİ  Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.


Hak sahiplerine yeni evleri dağıtılmaya başlandı


300’e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları’nda, hak sahiplerine yeni evleri dağıtılmaya başlandı. Soluğu Altındağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde alan vatandaşlar, evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. 136 hak sahibi arasında bulunan Kadir Ergül ve Sevim Bulut yeni evleri için gerekli olan imzaları attı. Yeni evlerine taşınmak anahtarlarını teslim alan vatandaşlar, Başkan Tiryaki’ye duacı olduklarını söyledi.


Hayalleri gerçek oldu


Hak sahiplerinden Kadir Ergül, uzun yıllar hayal ettiği eve kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Bunda Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin büyük pay sahibi olduğunu vurgulayan Ergül, böylece mülkiyet sorununun da ortadan kalktığını belirtti. Ergül, Altındağ’daki kentsel dönüşüm projelerinin çok sayıda il ve ilçeye örnek olacağının da altını çizdi.


Bir diğer hak sahibi Sevim Bulut ise duygularını şöyle ifade etti: “Başkan Veysel Tiryaki ile Altındağ’da büyük bir değişim yaşandı. Toplu konut projeleri de bunların başında geliyor. Uzun zamandır bu evleri bekliyorduk. Daha rahat bir hayat süreceğimiz için çok mutluyum. Başkan Veysel Tiryaki başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”



Altındağ Belediyesi


Geri Dön