25 / 04 / 2024

Basri Akyıldız: Yıldırım kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçe!

Basri Akyıldız: Yıldırım kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçe!

MO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, "Yıldırım, kaçak ve çarpık yapılaşma sebebiyle kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçelerimizin başında geliyor bu yüzden başkanımızın sorumluluğu çok büyük" dedi...



İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'yi ziyaret etti. Başkan Edebali'ye hayırlı olsun dileklerini ileten İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız ve beraberindeki heyet, Edebali'ye yeni görevinde başarılar diledi. İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, İMO olarak özellikle kentsel dönüşüm konusunda, belediyeden beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Akyıldız, "Yıldırım, kaçak ve çarpık yapılaşma sebebiyle kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçelerimizin başında geliyor, bu yüzden başkanımızın sorumluluğu çok büyük. İMO olarak her türlü teknik konuda belediyemize katkı vermeye hazırız" diye konuştu. 


DÖNÜŞÜM ANLATILACAK 


Göreve başladıkları günden itibaren öncelikli konularının kentsel dönüşüm olacağını bildiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Edebali, kuracakları kentsel dönüşüm merkezi ile hedeflerinin ilk etapta halka kentsel dönüşümü anlatmak olduğunu söyledi. Edebali, "Öncelikle bir kentsel dönüşüm merkezi kuracağız. Bu merkezimizde halkımıza kentsel dönüşümü A'dan Z'ye anlatıp herkesin rızasını almak istiyoruz. Bizler belediye olarak bu işi hızlandıracağız, vatandaşlarımızı mağdur etmeden müteşebbisin önünü açacağız. Bunları yaparken elbette İMO'nun da teknik bilgisine başvuracağız" dedi. 


Bursa Hayat 


Geri Dön