16 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos'ta metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

Başyapıt Dragos'ta metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

1953 yılından beri Kayseri’de faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor. Toplam 32 bin metrekare alanda inşa edilecek Başyapıt Dragos, 70 milyon TL yatırım bedeline sahip.



1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de gerçekleştirdiği inşaat projelerinde edindiği deneyimleri İstanbul’daki ilk inşaat projesi Başyapıt Dragos ile taçlandırıyor. Butik bir proje olarak tasarlanan ve 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilen ‘Başyapıt Dragos’, İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ‘Maltepe Dragos’ta yükseliyor. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan, 32 bin metrekare alanda hayata geçirilen proje, müşterilerine yaşamlarını farklılaştıracak ayrıntılar sunuyor.


Her detayında konforu garantileyen ‘Başyapıt Dragos’, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak kalan butik projede, dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor.


60 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına yeni projesi Başyapıt Dragos ile giren Başyazıcı Grubu, Başyazıcı Et Ürünleri, Bamen, BYZ Outlet, Mix Kayseri, Almer Hotel, Ommer Hotel, Maba Mağazacılık, Byz Solar markalarıyla ön plana çıkıyor. Özel ve butik bir proje olarak hayata geçireceği Başyapıt Dragos'la İstanbul'a da imzasını atıyor.


Ağustos 2018’de teslim edilecek… 

Zengin sosyal olanakları, dükkânları ve çocuklar için temalı oyun parkları bulunan ‘Başyapıt Dragos’un, fitness merkezi, yüzme havuzu, 3 katlı otoparkı ile 2018 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Şehrin merkezinde konforlu, geniş ve kullanım odaklı yaşam alanları imkânı sunan ‘Başyapıt Dragos, yatırımcısına ayrıcalıklı imkânlar vaat ediyor. Rezidans yönetimi profesyonel bir yönetim firması tarafından sağlanacak olan Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri ise 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. 


Merkezi konumuyla şehrin içinde bulunan sosyal donatılarıyla sakin ve huzurlu bir yaşam vaat eden Başyapıt Dragos, minibüs caddesine 1 dakika, sahil yoluna 2 dakika, E-5’e 4 dakika, Kartal Adliyesi’ne 3 dakika mesafede yükseliyor.



www.basyazici.com


Geri Dön