29 / 03 / 2024

Başyapıt Dragos'ta metrekaresi 6 bin TL'ye!

Başyapıt Dragos'ta metrekaresi 6 bin TL'ye!

Başyazıcı Grubu imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.



1953 yılından bu yana gıdadan tekstile, perakendeden turizme faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu, Kayseri’de gerçekleştirdiği inşaat projelerinde edindiği deneyimleri İstanbul’daki ilk inşaat projesi olan Başyapıt Dragos’ta taçlandırıyor. 


Butik bir proje olarak tasarlanan ve 70 milyon TL yatırımla 32 bin metrekare inşaat alanına sahip ‘Başyapıt Dragos’, İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ‘Maltepe Dragos’ta yükseliyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi, 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak kalan butik projede, dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Başyapıt Dragos ta metrekaresi 6 bin TL ye!

Ağustos 2018’de teslim edilecek

Sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken Başyapıt Dragos’ta; marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı,  sadece Başyapıt Dragos sakinlerinin kullanımına açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları bulunuyor.  


150 konut, 8 ticari birime ev sahipliği yapan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri ve bahçe & çatı dubleksleri bulunuyor. Şehrin merkezinde konforlu, geniş ve kullanım odaklı yaşam alanları imkânı sunan ‘Başyapıt Dragos, yatırımcısına ayrıcalıklı imkânlar vaat ediyor. Rezidans yönetimi profesyonel bir yönetim firması tarafından sağlanacak olan Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri ise 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. Tüm sakinlerinin mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi için tasarlanan dairelerin mimarisinde gösterilen özen ön plana çıkıyor. Çamoğlu Mimarlık imzasıyla hayat bulan projede, iç mekân detayları Şema Mimarlık - Elif Kınıkoğlu’nun elinden çıktı.  


Başyapıt Dragos ta metrekaresi 6 bin TL ye!


Merkezi konumuyla şehrin içinde bulunan sosyal donatılarıyla sakin ve huzurlu bir yaşam vaat eden Başyapıt Dragos, E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika,  İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne arabayla 3 dakika mesafede yükseliyor.


http://www.basyapitdragos.com.tr/


Geri Dön