25 / 04 / 2024

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.



Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Beylikdüzü Yakuplu'da West İstanbul Marina'ya komşu 64 villalık West Wall Marina villarnıı satışa sunan Batı Duvarı inşaat, Beylikdüzü, Bağcılar ve Bayrampaşa'da yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, West Wall Marina istanbul projesinde büyüklükleri 385 ile 815 metrekare arasında değişen 7 farklı tipte villa bulunduğunu belirterek, inşaatı tamamlanmış ve yaşama hazır projede yüzde 35 satış rakamına ulaştıkları bilgisini verdi. Kesintisiz deniz manzarasına sahip tüm villaların kendilerine özel 500 ile bin metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunduğuna dikkat çeken Fırat Muşlu, villa fiyatlarının 605 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değiştiğini kaydetti. 


 Sırada Bağcılar ve Bayrampaşa var İlk markalı konut projeleri West Wall Marina'nın ardından, yeni konut projeleri için çalışmalara başladıklarını anlatan Fırat Muşlu, "Bağcılar'da bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz. Kat karşılığı anlaşıyoruz. Çiflik'te 23 dönümlük bir sanayi mahallesini dönüştürerek konut ve cadde dükkanlarından oluşan bir proje yapacağız" diye konuştu. Fırat Muşlu, Bağcılar'ın dışında Bayrampaşa ve Beylikdüzü'nde de yeni projeler için arsa sahipleriyle görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi. 


Muşlu, projeden villa sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşin ve 1 yıl vadeli ödeme imkanı sunduklarını, ayrıca anlaşmaları bankalar üzerinde yüzde 0.81 ile. 0.96 oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunduklarını söyledi. 

Ücretsiz marina hizmeti West Wall Marina Villalar mm, 900 yat kapasiteli West İstanbul Marina'ya komşu olduğunu belirten Fırat Muşlu, "Bu yü West İstanbul Marina'da tüm hizmetler devreye girmiş olacak. West Wall Marina Villaları'nda yaşayanlar, tüm marina hizmetlerinden yüzde 15 iskontolu yararlanacak. Ayrıca projemizde yaşayanlar 5 yıl boyunca tekne ve yatlarını marinaya ücretsiz bağlayacaklar. Tekne, yat bakım onarım hizmetlerinden yüzde 50 indirimli faydalanacaklar" diye konuştu. 


Körfez'de acentalarla anlaştı West Wall Marina Villalaları'nm yabancüarın özellikle de Körfez ülkelerinde yaşayanların yaşam tarzına uygun büyük metrekareli ve kendine özel bahçeli villalardan oluştuğuna dikkat çeken Fırat Muşlu, Körfez'deki yabancüara satış için bölgede faaliyet yürüten satış acentalarıyla anlaşmalar yaptıklarını anlattı. Muşlu, şu ana kadar acentalarla anlaşma yaptıkları ülkelerin Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olduğunu kaydetti. 


Boat Show 2014'e katılacak Fırat Muşlu, projenin West İstanbul Marina'nın hemen yanmda bulunmasından dolayı, yerli ve uluslararası katüımcıların büyük ilgi gösterdiği, 15-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek CNR Boat Show 2014'e katılarak projeyi tanıtacaklarını söyledi. 


Posta


Geri Dön