19 / 03 / 2024

Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede yer alan proje Yalçınlar Group imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?



Sosyal alanları arasında projede masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, fitness center, Türk Hamamı, kafe, restaurant gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Bahçe büyüklüklerinin 45 metrekare ile 60 meterkare arasında değişiklik gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje  Yalçınlar Group  imzası ile yükseliyor.


Ulşaım bilgileri kapsamında proje havaalanına 20 dakika, TEM’e 5 dakika, Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Batı Mahal Evleri seçenekleri Ilara villa seçeneği 647 metrekare, Jasmine villa seçeneği 556 metrekare,  Katie villa seçeneği 526 metrekare olarak dizayn edildi.


Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra, 2. etap teslimleri 2 yıl sonra, 3. etap teslimleri 3 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen projede ev fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satışa sunuluyor.


Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL


Tel: 0212 886 19 00

Web: www.batimahal.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön