19 / 04 / 2024

Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları!

Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları!

Firma: Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group

Proje: Batışehir

Emlak Konut GYO, Ege Yapı ve EPP ortaklığı tarafından hayata geçirilen Batı Şehir Bağcılar projesi 3 bin 226 tane daire bulunuyor. Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.



İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da hayata geçirilen Batı Şehir Bağcılar projesinde toplamda 3 bin 226 konut yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bağcılar dükkan fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Batı Şehir Bağcılar  rezidans ve ofislerinde ortak alanlarında özel yemek salonları, otopark ve valet parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik hizmetleri, lobi ve danışma, depolama alanları, IT hizmeti, VIP Lounge, concierge hizmetleri, copy center yer alıyor.


Batı Şehir Bağcılar cadde dükkanları ihalesi açık artırma usulü ile Bağcılar satış ofisinde 13 Aralık 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek. Projedeki cadde dükkanları 1 kilometre uzunluğunda açıkhavada alışveriş imkanı sunuyor. 


Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları!

TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunan Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları yapılan ihale kapsamında 166 bin TL'den başlıyor.


Batı Şehir Bağcılar iletişim

Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön