19 / 04 / 2024

Batı Şehir resimleri!

 Batı Şehir resimleri!

Firma: Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama

Proje: Batışehir

Lokasyon olarak Bağcılar’da hayata geçirilen Batı Şehir projesinin satışları devam ediyor. Batı Şehir resimleri ile ilgili örnekler haberimizde mevcut durumda





Bağcılar'da Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group ortaklığı tarafından yükselen Batı Şehir projesi ofis, otel ve rezidans karması şeklinde hayata geçirildi. Batı Şehir resimleri projeyi incelemek isteyenler için yayınlanmış durumda. Toplamda 165 bin metrekare alan üzerinde yükselen Batı Şehir Bağcılar projesinin daire fiyatları 211 bin liradan başlıyor. 


 Batı Şehir resimleri! 


Batı Şehir konut fiyatları: 


1+0 daireler 211 bin liradan, 1+1 daireler 343 bin liradan, 2+1 daireler 498 bin liradan, 3+1 daireler 668 bin liradan 4+1 daireler 786 bin liradan, dubleks daireler 979 bin liradan başlangıç gösteriyor. 2015 yılında teslimlerin yapılacağı Batı Şehir resimleri için birkaç örnek şu şekilde: 


 Batı Şehir resimleri:


  Batı Şehir resimleri! 


  Batı Şehir resimleri! 


 Batı Şehir resimleri! 


Batı Şehir resimleri ile ilgili olarak projenin internet sitesi olan www.batisehir.com üzerinden daha detaylı arama gerçekleştirebilirsiniz. Projede açık yüzme havuzu koşu parkuru, çocuk oyun alanı, tenis kortu, futbol sahası, otopark, 24 saat güvenlik hizmeti gibi imkanla mevcut durumda.


 Batı Şehir resimleri! 



444 5 343

www.batisehir.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön