25 / 04 / 2024

Batıgöz 6. şubesini Manisa'da açtı!

Batıgöz 6. şubesini Manisa'da açtı!

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.



Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Batıgöz'ün Manisa'da böyle bir merkezi açmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Batıgöz yönetimine teşekkür etti. Batıgöz Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, "Manisa'dan gelen hastalarımız kendi bölgelerinde daha kolay ulaşımla Batıgöz hizmetini alabilecek. Hedefimiz Türkiye'nin her bölgesine sağlıkta aynı hizmet kalitesini ulaştırmak. Bu anlamda her zaman empatiyi temel alan hizmet anlayışımız, yatırım yaptığımız bölgelerde bize yardımcı oluyor" dedi.


Ülkeye katkı sunacağız 


Sağlık Bakanlığı'nın sektörel yönlendirme ve teşvikleri çerçevesinde medikal turizme yönelik yatırımları sürdürmeye devam ettiklerini belirten Op. Dr. Söyler, hedeflerinin Türkiye'ye gelecek yabancı hastalara en iyi şekilde hizmet vermek ve ülkeye katkı sunmak olduğunu söyledi. Açılışın ardından katılımcılar, Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler ile birlikte göz hastanesinde incelemede bulundu.


Yeni Asır


Geri Dön