28 / 03 / 2024

Batışehir kolay ödeme planlarıyla daire sahibi yapıyor!

Batışehir kolay ödeme planlarıyla daire sahibi yapıyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor. Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi olan Batışehir'de kampanya kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.




BATIŞEHİR KAMPANYA DETAYLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği; “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından “Getiri Potansiyeli En Yüksek Proje” seçilen, ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor. 


Ocak ayındaki bu kampanyada banka kredisi kullanmadan yüzde 25 peşinat hemen, yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra, kalan tutar için 36 ay yüzde 0 faiz imkânı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Yine banka kredisiz yüzde 15 peşinat ile 60 ay için geçerli yüzde 0,69 vade oranıyla, firma bünyesindeki ödeme planı seçeneği ile daire veya ofis sahibi olmak mümkün. 


Banka kredisi kullanarak yüzde 1 peşinat ödeyip yüzde 24 peşinatı 1 yıl sonraya erteleyerek kalanı için 120 aya kadar vade seçeneği ile krediden yararlanılabiliyor.  


Yüzde 25 peşinatını hemen vererek kalan tutar için banka kredisi kullananlar ise yüzde 10 “peşin satış indirimlerinden” faydalanabiliyor.


TÜM İHTİYAÇLARINIZI BİR ARADA BULACAKSINIZ…

Batışehir, 1+0'dan 5+1 dublekslere 40 farklı daire tipiyle konforlu bir yaşam sunuyor. İçindeki Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde, tüm ihtiyaçları çözmenizi sağlıyor. Altın değerinde fırsatlarıyla 2015’in ilk  Batışehir  kampanyası, cazip fiyat ve kolay ödeme planlarıyla ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor. 


Batışehir satış ofisi iletişim

Telefon:444 5 343
Web adresi: www.batisehir.com



projeye sor



Geri Dön