19 / 04 / 2024

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?



"Batışehir Residence ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede 60 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Konut fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteren  Batışehir  Evleri Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Ege Yapı Batışehir'de daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade yapılıyor. 

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakikalık mesafede olan Batışehir Konutları hemen teslim ediliyor. 


Batışehir Bağcılar'da dört fitness center, açık ve bir kapalı basketbol, bir voleybol ve üç tenis sahası, peyzaj sulama sistemleri, 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Batışehir ulaşım bilgileri: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir Residence iletişim

Telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön