18 / 04 / 2024

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.



İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen  Batışehir  Konutları Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.


Batışehir Rezidans ödeme planı doğrultusunda banka kredisi kullanılabiliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan projede 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor. 


Bağcılar Batışehir Residence 3 etaptan oluşuyor. Toplam 3 bin 226 konut ve alışveriş caddesinden olan proje Doğan Medya Center’ın hemen karşısında yer alıyor. 


Fiyatların 365 TL'den başladığı Ege Yapı Batışehir'de 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, peyzaj sulama sistemleri, açık ve bir kapalı basketbol, bir voleybol ve üç tenis sahası, dört fitness center gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Batışehir Rezidans ödeme planı!

3 bin 180 TL aylık taksitlerle daire sahibi olunabilen Batışehir Bağcılar'da 60 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor veya banka kredili ödemelerde 120 ay taksit uygulanıyor. 


Batışehir satış ofisi adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Bağcılar Batışehir satış ofisi 

Telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön