26 / 04 / 2024

Batışehir’in öğrencileri Doğa Koleji’nde eğitim görecek! 171 bin TL'ye daire!

Batışehir’in öğrencileri Doğa Koleji’nde eğitim görecek! 171 bin TL'ye daire!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir’de inşa edilecek eğitim kompleksinde Doğa Koleji eğitim verecek



EGEYAPI Group tarafından inşa edilen Batışehir’de eğitime Doğa Koleji’nin eli değecek. EGEYAPI Group ile Doğa Koleji tarafından imzalanan protokol çerçevesinde batının en modern projesine yakışan eğitim düzeyine ve sosyal olanaklara sahip, 40 derslikten oluşan bir eğitim kompleksi inşa edilecek.


Batışehir bünyesinde inşa edecekleri okul için Doğa Koleji ile protokol imzaladıklarını belirten EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı; “Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı  Batışehir  ’de eğitim faaliyetlerini Doğa Koleji yürütecek. Ayrıca Kabadayı okul inşaatına başladıklarını ve 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlanabileceğini belirtti. Avrupa’nın en büyük karma projesini inşa ederken eğitim faktörünü görmezden gelemezdik. EGEYAPI Group olarak eğitim, olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Türkiye’nin lider eğitim kuruluşlarından Doğa Koleji, Batışehir’i de bünyesine ekleyerek Türkiye’nin dört bir yanındaki eğitim ağını genişletiyor. Öğretmeye gönül verip eğitime hizmete devam eden Doğa Koleji, özgün ve güçlü eğitim anlayışını tüm okulları ile yeni nesillere aktarıyor” dedi.


İçerisinde 3 bin 143 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, prestijli ofisler, özel eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare peyzaj alanı bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye’nin en iddialı projelerinden biri olacak. Tasarımı, lokasyonu, yeşil alanı ve sunduğu sosyal hizmetleri sakinlerine eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. 


Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde 3 bin 123 konut yer alıyor. Avrupa'nın en büyük karma projesi olma özelliğine sahip olan Batışehir, Emlak Konut GYO ile EGEYAPI Group ve Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş.’nin (EPP) işbirliğiyle Bağcılar TEM'de yapılıyor. Batışehir’in hafriyat çalışmaları ise Kasım 2011’de başlamıştı. Teslim tarihleri 2013 Temmuz, 2013 Aralık, 2014 Ekim olarak belirlendi.


165 bin metrekare arsa alanı bulunan Batışehir projesinin inşaat alanı 772 bin metrekare, satılabilir inşaat alanı 391 bin metrekare olarak belirlendi. 23 bloktan meydana gelen Batışehir projesi DB Mimarlık tarafından tasarlandı.


Batışehir'de H1, H2 ve H3 bloklarda stüdyolar 171 bin liradan, 1+1 daireler 246 bin liradan, 2+1 daireler 381 bin liradan, 3+1 daireler 517 bin liradan, 3,5+1 daireler 517 bin liradan, 4,5+1 daireler 657 bin liradan, dubleksler 439 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


444 5 343


www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön