16 / 04 / 2024

Batışehir'de yılbaşına kadar 0 peşinat yüzde 12 indirim!

Batışehir'de yılbaşına kadar 0 peşinat yüzde 12 indirim!

Konut sektörü 2014'ü özel kampanyalarla uğurluyor. Yeni yıla 'evlenerek' girmek isteyenlere özel hazırlanan yeni yıl kampanyalarıyla liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan da var, sıfır peşinatla satış yapan da...



EgeYapıGroup’un Bağcılar’da hayata geçirdiği; “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü ve “2014 yılının Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” Batışehir, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en cazip kampanyalarından birini sunuyor. Batışehir’in ayrıcalıklarla dolu kampanyasından yararlanarak ev sahibi olan yatırımcılar dünyanın en ünlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alplerinde 4 gece 5 gün muhteşem bir sömestir tatili kazanacak. 31 Aralık’a kadar geçerli olacak İsviçre Alpleri’ndeki tatil hediyesiyle birlikte yalnızca %0.69 faiz oranlı ve banka kredisiz 2 bin 299 TL taksitlerle daire sahibi ya da  36 aya varan %0 faiz fırsatından yararlanarak ticari ünite sahibi olunabilecek. 


Sıfır peşinatla ev sahibi olma fırsatı  


Gülsaİnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal’da hayata geçirilen Gökdeniz Kartal’da 2015’in gelişi özel bir kampanya ile karşılanıyor. Projedeki tüm konut tipleri, 15 Ocak 2015 tarihine kadar sıfır peşinatla satılıyor. Bu kampanya ile konut alıcıları hiç peşinat vermeden konut sahibi olabiliyor. 


3 yıl kira garantili son 10 dükkân


24 Gayrimenkul tarafından Halkalı’da inşa edilen Cadde 24 projesinde son 10 dükkân için yılbaşı kampanyası hazırlandı. Kampanya kapsamında ‘12 yılda kendini amorti eden son 10 dükkân, 3 yıl kira garantisi’ ile satılıyor. Dükkânların kiralanmaması durumunda kira bedelini firma kendisi ödüyor. 


3.500 TL peşinat için son günler


FerYapı’nın Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’da ilk blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor. Projede 3.500 TL peşinatla ev sahibi olmak için ise son gün 28 Aralık. Mai Residence'da 28 Aralık'a kadar yüzde 1 peşinatla ödemeleri 1 yıl ötelemek mümkün.  


W'larda ödemeler 3 ay öteleniyor 


Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, satışı devam eden W Roof, Avlu Kurtköy ve W LoftDragos projelerinde uyguladığı yılbaşı kampanyası kapsamında kredi ödemelerini 3 ay öteliyor. Mevcut projelerden konut alanlar, kredi ödemelerine 3 ay sonra başlıyorlar. 


5 Ocak'a kadar %12 indirim var 


Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond'da yılbaşına özel 5 Ocak'a kadar tüm konut tiplerinin peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209 bin TL’den başladığı projede, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor. Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond'da yılbaşına özel 5 Ocak'a kadar tüm konut tiplerinin peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209 bin TL’den başladığı projede, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor. 


Toya Moda’da peşinat 9 bin TL


Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda'nın, yeni yıl kampanyasında peşinat 9 bin TL'den, taksitler ise 1.460 TL'den başlıyor. Dairelerin peşin satış fiyatlarının 215 bin liradan başladığı Toya Moda Basın Ekspres’te yükselen  4 bloktan oluşuyor.  Proje Aralık 2016’da teslim edilecek. 


Sayfiye'de son fırsatlar


Rönesans Konut’un İstanbul Kartal’da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye'de fiyat artışından etkilenmeden avantajlı ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatı 31 Aralık itibariyle sonlanıyor. Aydos Ormanı yanındaki Sayfiye’de ev sahibi olmak isteyenler için 4 farklı ödeme seçeneği var. Seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine göre bütçelendirme yapabiliyor. 



Geri Dön